Jobbdag 5

Hur känner jag om idag då? Helvetes jävla piss dag. Jävla fucking slavjobb!!! I det här inlägget kommer ångesten att tala and I Will break The law a Little och lägga upp en bild på dagens katt kollega. Djur och deras kärlek 💕

Först kommer alla åsikter och Depp och piss tankar. 😡 Slitsamt jobb.

Det har gått bra idag. Jag time ade kök och badrum samt dammandet. Min lärare sa 20-20-20min är bra riktlinjer. 20min kök 20 min badrum och 20 min badrum. 30min damma och 1,5 timme dammsuga och torka golv på slutet.

Jag drog över lite med tiden i köket men tog lilla toan snabbare. Stora badrummet klarade jag inom tidsramen. Jag har gjort alla moment idag men typ två minuters marginal. Efteråt klappade jag katten. 💕


Någonstans mitt i kickade ångesten in. Ångestmonstret som säger jävla svettiga och hemska slavjobb. Svettig och jobbigt jobb. Jag ville väl sluta efter badrum och kök enligt. Men nope samma och annat shit kvar. Fy sjutton vad mycket det fanns att samma då!!!! 😡 Nu är alla trasor i tvättmaskinen.

Det här jobbet går att överleva och någonstans mot slutet när jag gick och torkade golven så kom det en liten stumma glädje inom mig och hopp. Helvetes städningen var nästan över.

Jag får lite ångestattacker och sånt samt att ångestmonstret säger till mig att säga upp mig. Tack vare sertralin så är ångestattackerna milda i alla fall. Jag struntade i att ta en ångestdämpande för det var bara dammsugningen kvar. Det var bara att vara bitter och köra på. Det känns som om det aldrig kommer att sluta vara stressigt.

Lyckas jag springa efter jobbet??? Nej lat och bittermonstret har slagit till. Men jag tänkte äta något och springa minst en halvtimme på löpbandet eller något. 💕 Det är tur att vi har löpbandet även om det har stått dammat ett tag nu.

Det här jobbet går att överleva och kämpa med till skillnad från jobbet på homemaid. Hela städbranschen är ett slavjobb men vi har okej betalt i alla fall.

Sadisten och elaka monstret i mig hoppas att andra lider och sliter för pengar med. I alla fall att jag inte är den enda som kämpar och mår dåligt ibland.

Katten var supersnäll, pratsam och glad. Lite nyfiken 💕 Överlevt hela jävla jobbveckan. Det kommer att bli tuffa veckor framöver. Fitt slav jobb. 😡

Nu ska jag ta mig ångestdämpande.

Hemmabajsat fredags bajsen. 💩 ✅ Jag ville inte bajsa hos kunden. Så nu är det officiellt helg!!!

Gillar