Jobbångest

Innehåller affiliate-länkar

Här har ni mig homemaid röran. Kaos röran som ska tydligen städa rent och fint hos andra. Ångesten går över????? Ångestmonstret går aldrig över för mig, det kommer att ta typ ett halvår.

Jobbet är svettigt, stressigt och det tar aldrig slut på saker att göra. Jävla vilken lång lista. Sure nu har jag koll på köket och badrummet. Men det andra känns över mäktigt. Allt känns bara så mycket. Så mycket saker att göra på så lite tid.

Ångestmonstret har taggarna utåt. Fy sjutton vad jag är trött idag. Det har väl gått bra på jobbet men jag städade med ångestrullande tankar och allt kändes bara jobbigt och mycket.

När jag e trött så äger ångestmonstret hela mig. Jag vill bara säga upp mig och gråta i sängen och ge upp. Hon säger att det kommer att gå bra för mig och att jag är duktig. Man får inte fuska minsta lilla. Allt ska torkas på rätt sätt osv.

Jävla jobb. Jävla ansträngande och svettigt jobb.

Jag hade en deal med mig själv att om jag klarade av hela veckan så skulle jag få köpa nya träningsskor. Men det känns inte som om jag har vunnit. Det känns inte som om jag har vunnit över ångestmonstret och segrat på jobbet. Jag måste få upp mitt jobbtempo. Men korta mål och stanna i nuet? Jag har klarat av hela jävla vecka. Och jag sa till mig själv att få förtjänade jag att köpa mina nya springskor som jag vill ha för jag tycker om att springa. Jag tycker om att springa och jag är bra på det. Det skulle göra mig lite glad att få äran att köpa mina nya springskor så stannar jag i nuet och tar en vecka i taget. Fy fan vad jobbigt allt kan vara och vad tufft och jobbet är. Pressure. Time Pressure.

Nuvarande känsla: mental breakdown

Fortsätt att kämpa nyponsopparöran???? Och köp dina träningsskor. Varför ska allt vara så jobbigt??? Varför har jag ett till likastort ångestmonstret som restaurangmonster???? Varför har jag flera olika enorma ångestmonstret inom mig???!!! Varför är just jag drabbad grov ångest och sånt shit????

Jag vill bara dö ibland. Tack till antidepressiva som tar bort lite av känslorna i alla fall. Så mina känslor inte blir lika intensiva.

You did good. 5 av 5 dagar avklarade på introduktionen den här veckan ✅💕 Andas ut lite. Var i nuet. Andas. 💕

Alla behöver en plan???

Steg ett idag är att köpa mina nya träningsskor och ta dom på klarna och skjuta upp betalningen till nästa månad när lönen kommer.

Steg 2 i helgen. Städa ett kök på tid. Och ett kök och 2 badrum hos min killes syster på tid.

Steg 3 lägga mig stört tidigt så jag kan sova. Lägga mig supertidigt hela veckan så jag är utvilad.

Jobbsaker kvar att överleva: Ett långt pass eftermiddagsstäd på måndag. Time check.ä med min upplärning.

Tisdag: Ett städpass på morgonen final check. Sen är hela utbildningen klar och jag hoppas att jag blir godkänd bara jag får upp mitt tempo.

Efter det kommer dom att ringa in mig vid ordinarie personals frånvaro.

Fy fan för ångest vilket helvete det är. Panikångesten hade bara ett fall det var nog monstrets skyddamur där jag vanligtvis brukar falla. Nu är jag på level två. Dags att börja möta bossen. Det är väl därför det känns så jobbigt just nu. Det är en lång kamp.

Maskrosbarn med kaos uppväxt=kaos huvud. Ingen förtjänar ångest eller att må dåligt.

Jag är nog känslig för mycket intryck. Hösten är här. Klarat av veckan med kämparpepp. Min energi är slut nu...

Gillar