Jävla piss arselhål vänner?

Mina kompisar eller nja gamla fest kompisar hänger med mitt ex. Jag är inte bjuden. Julbordet verkar kosta 600kr men ändå, det är principen att inte bli bjuden. Att bli överkörd.

Det är nog sista gången som jag ger något eller någon av min energi till folk som kör över mig. Så många år som jag har varit vänner med folk och ställt upp osv. Men ingen frågar hur jag mår, ingen skriver. Ingen vill mig något. Plus det är ändå ytlig jävla vänskap när den verkar ryka så fort jag inte har pengar.

I want a new life. Och fna ta alla falska ytlig vänner. Jag behöver för många nya vänner. Gå med dom som vill dig väl även om dina fickor är tomma....

Jag tänkte ge min kille och hans kompis en fet 30-årsfest. Men tydligen så har jag knappt några kompisar. Så det blir väl någon awesome liten sleepover eller något. Falska jävlar.

Jag är bara så arg och irriterad just nu. Är man vuxen när man har fått nog? Fått nog av att fjäska för andra och ändå bli överkörd? När ens ord inte hörs? Visst jag har inte sagt något den här gången men trevlighet, folkvett och en normal schysst kompis nivå trodde jag ändå att folk hade.

Fy fan vad det finns omogna vänner. Det känns som om jag alltid har ansträngt mig för fel saker.

När det slutar med att man blir lämnad av sina vänner.... När det slutar med att ingen finns där för en...

När allt bara är typ falskhet eller något? Och i slutändan står jag där helt själv.

I love animals, they give you pure love. 💕

Gillar