Jag drömde om katter

Jag drömde om att vi hade 11 katter i min lilla etta hemma.

Vi hade tagit emot 9 stycken från ett ålderdomshem där en person hade dött och katterna behövde någonstans att bo.

En av katterna var en långhårig gråaktig jättestor skogskatt, en var mycket vit och hade oändligt mycket fästingar. Men det blev bästa vän med mig när jag hade plockat bort alla fästingar.

Jag vet inte varför men jag smorde in den med alovera salva sen där fästingarna hade suttit. En var brun och vit och liten som jag typ tappade bort den gömde sig.

Dom andra gömde sig också någonstans så jag gick runt och letade efter dom. Sen kom jag på att vi bara har två katt toaletter. Hur ska elva katter kunna dela på två katt toaletter?? Så då gick jag runt i min lilla lägenhet och luktade efter katt kiss och katt Bajs.

Min kille var typ inte hemma än så han visste inte om våra elva katter än. Men alla var bra vänner med varandra. Tills slut så kom jag fram till att jag måste sälja några av katterna så jag tänkte börja leta efter andra hem åt dom. Men det var inte så lätt att beskriva Katternas personlighet när jag varken kände dom eller hittade alla i min lägenhet.

Och jag ville inte sälja någon, men jag kom fram till att det var det bästa. Och att det är olagligt att ha elva katter i en liten lägenhet. Jag undrade hur jag skulle ge dom blötmat. Men jag kom fram till att jag lägger upp extra mycket i två skålar sen får dom dela och lösa det. Katterna var snälla, några var blyga. Jag hann inte ens döpa alla.

Sen ringde förskolan och väckte mig ur min kattdrö. Men det var en spännande dröm. Jag hade gärna drömt vidare, jag hann knappt klappa katterna.

Gillar

Kommentarer