Inviga ny

Jag köpte dom här på decathelon i Uppsala i helgen. 💕 Det stod xs storlek 26 i midjan. Jag brukar ha typ 25 i midjan. För på storlek small stod det från w28. Men såklart att dom här var supersmå i midjan ändå... :/

Jag har hängt i dom och min kille har dragit och dragit i midjan. Till slut knakade en söm och nu är dom acceptabla i midjan i alla fall. Innan fick jag knappt upp midjan över benen. Hahaha.

Jag fattar inte hur dom tänker när dom sydde en sån snortight midja. Inte är det storlek 26 i midjan i alla fall. Töjt ut dom och sömmen som knakade vara bara en oviktig söm. En av många. Dom är fortfarande hela bara mindre hård spänd midja. :)

Dom var på rea för 130kr. Jag behövde ett par till 3/4 byxor för träning i varm klimat. Jag och min kille ska ta med träningskläder en uppsättning var så vi kan ta en springtur på vår resa i Europa. 💕 Om det blir en resa eller var corona bestämmer.

Dom är mörkblåa... Jag har faktiskt ingen matchande tränings t-shirt till mina nya byxor. Det löser jag se eller så får jag se lite små tokig ut.

Little animals gillar inte löpbandet helt så dom kommer att flytta på sig. Träningsdags innan duschen och tvätten kl. 15.

Det verkar gå bra för börsen so far. Peppar peppar. 💕

Ha en fortsatt bra dag!!! ☀

Gillar