I have nothing

Jag har inget i mitt liv... Jag vill vara den glada tjejen som kämpade förut. Som kämpade ihop en bra inkomst och som var glad och tyckte om att umgås med folk... Hur mycket jag än försöker så verkar jag inte kunna bli den personen igen.

Jag har inget i mitt liv. Mitt liv är värdelöst. Jag har för lite vänner. Jag har inget. Vad är det för mening med att tvätta när allt ändå är detsamma???!

Det känns som om livet bara är en evig väntan på något... Väntan på pengar... Väntan på morgondagen.... Vad fan har jag i mitt liv??? Jag är sämst?

Vad har jag? Hemliga tvångstankar och en massa jävla tröst beteenden och tröst tankar.... Jag kommer aldrig att kunna vinna över mitt huvud.

Vet ni vad det värsta är? Att jag kämpade mig till en lägenhet och har bott i den ett tag nu. Jag är redo att ge upp med livet nu.... 26 år.... Livet verkar inte ha något bättre att erbjuda. Man måste ta det man själv vill ha. Men jag är trött på att kämpa. Jag är trött på allt vad livet kräver... Jag är trött på allt. Jag vill bara ge upp. Jag vill inte stanna kvar. Fan ta livet. Dom säger att man kan hela sig själv med terapi och sånt. Att det går att bli hel ifrån nästan vad som helst. Men jag har nog gett upp på mig själv. Gett upp på mitt huvud. Jag kommer aldrig att bli fri. Jag känner mig dålig och lat när jag inte en klarar av ett piss jobb. Jag förstår inte hur folk klarar av att ha ett heltidsjobb. Vad har jag i mitt liv???!!!!!

Jag är en värdelös liten skit som inte klarar av vuxenlivet.

Jag brukar inte vara så här. Jag brukar vara glad... Men jag har bara tappat allt och det verkar inte vända.

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Nyponsoppan
Nyponsoppan,