Hur kan du inte se?!

Innan update om hur det har gått idag kommer ett ilsket inlägg.

HUR KAN DU INTE SE??!!!

Min kille ska få kaffedate med en kompis, men kaffedate en blev försenad pga att hans tjej fastnade hemma och packade så långsamt innan dom skulle åka. Så dom kom iväg sent osv.

HUR KAN DU INTE SE MÖNSTRET???!! DET ÄR ETT MÖNSTER!!! För 5-7år sedan? Jag har tappat räkningen på hur många år ni har hängt, snart tio år fasen. Så skulle vi till badhuset. Det var samma där, din tjej fastnade lite överallt och packade för långsamt så övriga fick vänta på oss tre på badhuset. Det var i början när ni träffades och fortfarande date ade.

Nu ett antal år senare så blir kaffedaten försenad för att DIN TJEJ BLIR SEN ATT PACKA SKIT I BILEN??!

En gång är ingen gång, men det här är ett mönster. Hur kan du inte se??!!

Vi åkte motorcykel, du kunde inte äta pizza med oss pga. Din tjej var stressad med packning hemma inför en skogshelg. Så du åkte hem med nappen till din stressade tjej, som lilla snutten plutte filten du är för henne. Sugar daddy med pengar och allt.

Nu GJORDE HON ÅTERIGEN SÅ ATT HELA DIN DAG BLEV PÅVERKAD, försenad och påverkade oss. Dina kompisars dag också. Jag har slutat jobbet nu. Kan vi mata kaninerna och dra till stugan nu? Nej för eran träff är förenad.

Det är inte dig som jag är arg på. Jag är arg på dina val. När ska du inse att du är ihop med en omogen tjej som inte bryr sig om dig eller prioriterar din tid alls? Dina behov? Dina vänner? WHAT ABOUT YOUR NEEDS? Du får ju inte ens sex!!

Man kan inte hjälpa någon som inte vill bli hjälpt. Bad hon ens dig om ursäkt att du var tvungen att planera om kaffedaten pga. HENNES FÖRSENING???!!!! En ursäkt hade åtminstone varit ett tecken på att hon vet att hon har gjort något fel.

I hate to break it to you. Men du är tillsammans med en väldigt omogen personer som inte har vuxit upp alls. Hon har aldrig bott själv, eller stått på egna ben.

Hon tar dig för givet. Hon vill ha dina pengar och din lägenhet. Bara det???, nästan ja, men det är inte upp till mig att bedöma. Men jag vet att jag och miss J har trott det länge och försökt att varna dig förut.

Hon tar dig för givet. RESPEKTERAR INTE DIN TID ELLER DINA PLANER. MATEN SKULLE STÅ PÅ BORDET KLOCKAN SEX, ANNARS FÅR DU EN ARG FLICKVÄN.

HON BEHÖVER SIN COLA. HON BEHÖVER, hon behöver, hon ska, hon ska bara. Har du läst barnboken alfons om att han ska bara? Det är hon. Hon ska bara, och bara göra lite skit först. Det är därför hon blir försenad med packningen.

Jag vet inte om det är maktspel, att du ska anpassa dig efter hennes behov. GENOM ATT DU VÄNTAR PÅ HENNE SÅ FÅR HON SIN VILJA IGENOM. Om du hade stått upp och sagt om du inte är klar och sitter i bilen om tio minuter då åker jag utan dig. Och hållt orden, då hade du krävt din respekt.

Jag vet inte om det är kontroll, manipulation eller vad fan det är för grej. Allt jag vet är att om man inte respekterar ens annan persons uppsatta tider så handlar det om brist på respekt gentemot personen.

Hade du varit ett jobb och hon hade betett sig så här mot "dig/jobbet". Så hade hon åkt ut med huvudet före. Nej men då hade hon fått sparken för längesen!!! JOBB SÄGER UPP SÅDANA PERSONER FÖR LÄNGESEDAN!! DÄR ÄR DET INTE HUNDRA CHANSER. INGEN FÖRÄNDRING DÅ ÄR DET BYE BYE.

(Inann aggro. Från min kille så vill jag säga förlåt till de gånger som han får vänta på mig. Men även påpeka att jag inte har försenat honom till någon kompisdate. Kanske en gång när vi grälade, men vi träffade hans kompis ändå till slut.)

Vår värld går inte under för att våra sommarstugan planer blir lite försenade och sånt. Men det är inte det som jag är arg på. Jag är mest så jävla besviken på dig. Besviken på att du inte kan se mönstret!!

BESVIKEN

på att du inte kan se det som flera vet.

Besviken på att du

Som är en vuxen, arbetande och ansvarsfull person inte inser att det finns en tjej därute som passar dig bättre. En VUXEN TJEJ SOM TAR ANSVAR OCH RESPEKTERAR DIG.

Du är vuxen. Du har jobb, bostad, bil. Kan laga mat och allt. Du har nya glasögon, hansome och allt. Varför fastnar du vid en respektlös oansvarig brutta som inte ens bryr sig om dig?

När fick du en puss senast? Mys i sängkamaren? Ett förlåt? En kärleksgest? Tillbaka något på din skuld alls?

Börjar hon inte betala tillbaka den nu när hon tydligen har ett jobb? Så är det bara ännu ett tecken på att hon inte respekterar dig. Att hon inte respekterar dina pengar eller bryr sig om dig. Hon är en bortskämd snorunge som måste växa upp.

HUR KAN DU FORTFARANDE BLUNDA FÖR ALLT??!!!!

ALLA VÄNTADE PÅ OSS TRE DU, JAG OCH TJEJEN I DEN FÖRSENADE BILEN FÖR X ANTAL ÅR SEDAN.

Historien upprepar sig...

JAG VÄNTAR PÅ MIN KILLE PGA. FÖRSENING.

HUR KAN DU INTE SE MÖNSTRET? SHE DOESEN'T CARE.

Enjoy your coffe guys... Jag vill ha en cocosboll? Det är gott. Hehe.

Men jag är så jävla arg över att HON återigen har påverkat hela din dag. Konsekvenser - det påverkar våra planer med.

Don't feel bad ABOUT IT.

MEN KONFRONTERA Henne. Andra GÅNGEN.

Gillar