Home is where wifi conects?

Home is where wifi conects atomatic? Automatiskt...

Det var superskönt med en dusch i alla fall. Rengjorda tänder också. Pax för att ta med munskölj till stugan. Nu ska jag klippa naglarna. 😀

Sen blir det till att packa ner mer kläder och kattmat. Katterna väntar på oss i stugan. 😀

Nouw har äntligen erkänt att dom har haft störningar därför har det varit ännu svårare att uppdatera bloggen. Hoppas att dom får ordning på det och att bloggen går ltte fortare ute i stugan då trots dåligt internet.

Utöver det så har jag varit nedstämd i 2-3dagar nu men det går att kämpa på lite ändå. Jag funderar på om jag måste höja min dos. Jag ska avvakta lite. 😀 Jag har ont i huvudet idag med, energilös och just a thinker. Hoppas att dagen blir bra ändå. Jag är ren nu i alla fall. Det känns härligt. 😀 Det är sommar nu och växterna på balkongen kräver mängder med vatten. Vi dränker och dränker dom. Den riktiga sommaren kom till slut. Sa jag att jag har fått jobb hela nästa vecka? 😀 Det innebär att jag får lite lön i augusti. Yay!!! 😀 Vågar jag ens skriva att det går lite bra nu förutom min nedstämdhet?

Och ja home is where wifi conects atomatic... Lite så är det. Och där duschen finns och alla bekvämligheter. 😂 Landet är bra men stan är chill. Men ja landet på sommaren.

Kram 💕

Gillar