Hemåt

Innehåller affiliate-länkar
Jobbat idag ✅ Depphuvudet som uppstår efter jobbet har kommit. ✅ Jag vet inte varför jag får sån stor ångest efter jobbet men jag ska hem och ta ångestdämpande.

Det kommer att finnas få jobb under hösten, jäkla piss jag som ville jobba mycket. :-( Men jag får ta det som jag får... Och hålla koll på arbetsförmedlingen.

Jobbat idag. Det har varit intensivt i perioder men gått bra. Jag kan inte skriva så mycket bra nu mest mitt deppiga huvud som talar.

Men det jag har vunnit so far i år är att ha ett jobb och jobbat mer än vad jag har gjort på ett bra tag. Till skillnad från när jag sa upp mig från alla jobb innan jag träffade min nuvarande kille. Så långsamt går saker åt rätt håll.

Jag har haft ont i magen lite av och till idag också. Det känns inte som mensvärk. Jag kanske har ätit för mycket plommon. Hehe.

I did good today. ✅ Det blir förmodligen två jobb dagar nästa vecka också för dom skulle önska mig. 😀

Som dom säger i alla poddar som jag har lyssnat på. Slå mål, små steg. Har ett jobb. ✅ Jobbat på bra i år. ✅ Jobbade på riktigt bra innan sommaren och vi kom iväg på vår Europaresa. ✅ Nu ska jag tydligen riktigt långsamt jobba upp mitt sparande. Step by Step. Jag har kommit en liten bit på vägen i rätt riktning i alla fall. 😀

Gillar