Helt slut godnatt..

Diesel Ă€r superkelig ibland. 💕

Det Àr lÀskigt hur fort en kropp kan bli svag. All crulity in the world. Alla krig allt Àr lÀskigt. SÄ det finns globala problemen krigen, klimatet och sÄnt. Sen finns det problemen pÄ hemmaplan jobb, pengar, vÀnner mÄende.

Och mitt i allt det hÀr finns individer. Lilla jag. En mÀnniska som ska försöka mÄ bra i denna kaos vÀrld. Och i mitt inre kaos och allt.

Ni kanske redan mÀrker att jag Àr off my pills? För jag kommer nÀrmare mina kÀnslor dÄ och kan beskriva mer utförligt just vad det Àr som gör mig ledsen osv. Detox typ dag 2 utan antidepressiva medlet Venaflaxin. Mest vÀldigt trött idag. Och mina fötter kliar men nu har jag tvÀttat dom sÄ nu hoppas jag att det slutar klia. DÄlig mage och trött men fortfarande förvÄnadsvÀrt bra jÀmfört med hur jag mÄdde under förra detoxen som förmodligen ocksÄ var vid den hÀr tiden förra Äret.

Jag har varit skitledsen idag. Jag Àr nog fortfarande skitledsen. SÄ sjukt ledsen inombords. Uppgiven över allt. Jag tror att 2020 blir det Äret som jag söker hjÀlp faktiskt. Jag Àr trött pÄ att ljuga för personer pÄ jobbet och sÄnt. Jag Àr trött pÄ att behöva hÄlla uppe en fasad.

Jag vet inte varför men det Àr nÄgon ganska ny grej som mitt huvud har kommit fram till. Att jag Àr livrÀdd för att spy. Jag Àr livrÀdd för att mÄ illa. Och nÀr man Àr magsjuk och sÄnt. Det Àr lÀskigt hur fort kroppen blir svag. Hur fort man tappar kraft. Det kÀnns som om jag tror att jag kommer att dö om jag spyr för jag blir sÄ svag. Jag vet inte varför men jag Àr bara sÄ sjukt rÀdd för att mÄ illa och spy.

Än sĂ„ lĂ€nge Ă€r det inte en sĂ„n stor fixering och jag klarar av det och kan hantera det. Men det kĂ€nns som om rĂ€dslan för att mĂ„ illa kommer börja fucka med min hjĂ€rna igen.

Men planen sÄ smÄningom nÀsta Är Àr att börja pÄ setralin lÄg dos. Setralin ska hjÀlpa bÀttre mot Ängest och ocd. Och framför allt mot pms. Jag blev för ilsken och arg pÄ Venaflaxin. SÄ nÀsta Är kör vi pÄ setralin istÀllet. Men sÄklart utan sÄ lÀnge som möjligt. Rekordet Àr typ Ätta veckor sen börjar jag bli för överkÀnslig.

Man kan fÄ smÄ "blixtar" i hjÀrnan vid detox. Jag Àr en sÄnt weirdo som bah shit va coolt att uppleva det. Men det Àr en besvikelse och inget mÀrkvÀrdig. Det Àr inget att vara rÀdd för. TÀnk en huvudvÀrk attack fast som slÄr till plötsligt och varar tvÄ tre sekunder. Som om nÄgon tÀnder och slÀcker en lampa snabbt. Hur man upplever utsÀttningsymptomen av Venaflaxin Àr helt inviduellt. Men so far Àr det sÄ mycket lindrigare Àn förra gÄngen.

Förra gÄngen blev jag ljuskÀnslig, snabba hjÀrtslag orkade knappt stÄ upp Ànnu mer orkeslös osv. Den hÀr gÄngen fÄr jag en panik döds hunger kÀnsla och jag tappar all kraft men sÄ fort jag har Àtit sÄ Àr jag lite mer mÀnniska. Utöver det sÄ Àr jag mest ledsen och trött. Jag har fortfarande trÀningsvÀrk i hela kroppen sÄ det gör nog inget om jag sover för mycket. Hehe.

Det "roligaste" som min pojkvÀn retar mig frÄn frÄn förra detoxen var min ljudkÀnslighet. Det pep lite. Och i mitt huvud var det PPPPPIIUPPPPPPPP. Jag höll för öronen och var jÀttearg och sa att han inte sa att det skulle pipa!! Och lÄta sÄ högt. Sen nÄgra dagar senare sa han nu piper det frÄn datorn igen. DÄ lÀt det piiip. Jag bah aha var det sÄ det lÀt. Hahhahaha snacka om att ett ljud ljudkÀnslighet ökade sin decibel gÄnger typ tio i mitt huvud. Hahahha det dÀr pipet assÄ. Hahha. So far Àr jag inte sÄ ljudkÀnslig.

Jag har gÄtt pÄ antidepressiva av och till i mer Àn 5 Är nu tror jag. Sen min Àlskade katt dog. Men sen Àr jag sÄ kÀnslig emotionell som person sÄ jag behöver en svag dos av nÄgot. Jag och min kille har kommit fram till att det inte Àr depressioner som jag lider av. Jag trodde att jag led av kronisk depression föurt. Utan det Àr svÄr pms. Och ihÄllande Ängestattacker. SvÄra halv lÄngvarande Ängest attacker som kan tolkas som depressiva symptom. DÀrför hoppas jag att setralin Àr rÀtt för mig och fungera bra nÀsta Är.

Ja jag klipper Venaflaxin rakt av. Jag kan inte trappa ner, ibland ska man inte ha nÄgon chans att Ängra sig bara. SÄ en stor smÀll sen Àr det över. För varför trappa ner och dra ut pÄ det över flera veckor nÀr det kan vara okej efter 1-2 veckor? NÀr man trappar ner sÄ hinner man kÀnna efter hur man mÄr. Jag Àr en sÄn som inte ska kÀnna efter. Det ska vara pang pÄ. Allt eller inget. Jag ska inte ens ha nÄgon valmöjlighet, jag brukar vela för mycket och har tillrÀckligt med beslutsÄngest över saker i mitt liv ÀndÄ. A determaind mind is all you need. Puss stavning. Det Àr bara att bestÀmma sig och klippa rakt av det Àr mitt rÄd oavsett hur hÄrt smÀllen blir. Det blir bÀttre.

Allt Àr lÀskigt. Den enda trösten som har lÀst mig till och som finns Àr att jobba med acceptans. Acceptera situation. Acceptera det störda samhÀllet och sÄnt som inte gÄr att förÀndra.

Trösten i att ha en bostad. Betala hyran och du har tak över huvudet sÄ har du en plattform.

Det var nĂ„got mer som jag har kommit fram till... Äh nu kommer jag inte ihĂ„g bara för det.

Dom som har barn i dagens samhÀlle. Hur kan dom skaffa barn och typ leva frid och fröjd och lova en bra framtid? NÀr allt Àr sÄ osÀkert. Hur sjutton skulle man kunna skaffa barn och vara lycklig i den hÀr vÀrlden?

Det Àr vÀl att zooma in Ànnu mer och leva i sin lilla familj bubbla och lÄtsas vara lyckliga.

Jag Àr slutkörd i kroppen och mina ögon Àr sjukt tunga.

Det Àr farligt att sova för lÀnge bla bla bla. Fuck that. Sömn Àr amazing och sover jag lÀnge fÄr jag fin hy. Om jag dör för tidigt eller nÄgot pga. För mycket sömn i mitt liv sÄ Àr det en smÀll som jag Àr redo att ta.

Jag kom fram till en sak idag. Att vi unga kommer sÀkert att fÄ uppleva krig och andra hemskheter. Jag tror tyvÀrr inte att vi kan leva vÄr livstid ut utan tragiska saker. Fan vad mycket det finns att tÀnka pÄ som vuxen. Hur ska man fÄ ordning pÄ sitt huvud?

Oh right. Livet blir vad du fokuserar pÄ. Det Àr nog sÄ mÄnga lever. Fokus fokus fokus. Men hur sjutton gÄr det att hÄlla fokus med tusen tÄrar inombords och för mycket tankar i huvudet?

Jag tÀnkte sova nu. VÀnlösa jag... Jag har nÄgra riktiga vÀnner i alla fall.

I found a boyfriend but I lost all my false bitch friends. Min kille sĂ€ger att det inte Ă€r nĂ„gon större förlust nĂ€r det bara uppenbarligen var ytlig alkoliserad vĂ€nskap. Jag Ă€r nĂ€stintill nykterist numrera. 😀 💕

SÄ mer gofriendly appen nÀsta Är. Jag har hittat en bra tjejkompis dÀr i alla fall.

NĂ€r Ă€r livet nĂ„gonsin enkelt och nĂ€r kommer det att rulla pĂ„? I februari blir jag 27. 27 Ă„r pĂ„ jorden 🌏. 27 Ă„r. Typ 7, 8, 9 Ă„r i vuxenlivet? Snark 😮 peace och faktiskt Ă€kta kĂ€rlek och vĂ€nskap. SĂ„ en riktigt kĂ€rlekskram till er som följer mig blogg. 💕

Gillar