Gumman

Idag har jag kommit fram till att jag har fått min vighet ifrån pappa. Han sa att han blev stel av att sitta stilla förlänge. Haha pappa du börjar bli en gammal 60-åring!! Nejdå mitt ben kan fortfarande flyga högt upp. Haha. Men mamma är super stel så jag lär har fått min vighet ifrån pappa. :-)

Jag har även kommit fram till att jag är oerhört tacksam över att min barndom inte finns i för mycket bilder på nätet. Stackars barn idag som får hela sitt liv på internet. Bilder, uppdateringar från mammor och skryt om sina barn. Bilder på bra och dåliga dagar och om för många oviktiga händelser. Ditt barn kanske inte vill ha hela sin barndom på nätet? Bild på bild osv. Dom är inga kändisar. Skydda ditt barn från nätet. Lägg inte ut för mycket bilder på barnen som inte har bett om det.

Våra katter vet inte om internet världen och tar inte illa upp senare när bilderna fortfarande finns kvar. Katter bryr sig inte alls. Men barnen kommer att få leva med konsekvenserna av föräldrarnas handlingar.

Skulle du vilja ha hela din barndom på internet??? Välj en specifik händelse t.ex. En födelsedag eller något om du måste lägga ut något. Inte hela jävla barndomen.

Regnet som kommer imorgon eftermiddag har jag beställt så att mina små ekar klarar sig. Regn är bra för naturen och mindre risk för skogsbränder. :-)

Spännande jobbdag imorgon.

Godnatt på er! <3

Gillar

Kommentarer