Gräl, ledsen o förstörd

Mulen och små kall söndag. Vi gav katterna sill igår med. Min kille får ryck på att det luktar sill i hela stugan så ut med soporna och in i diskmaskinen.

Tydligen så är jag en respektlös, bortskämd person utan pengar och respekt för andras saker. Tredje världskriget i relationen igår.

Min kille kommer säkert att lämna mig som alla andra har gjort. Ingen tål nyponsoppan borderline freak.

Undra om jag hade varit normal om jag inte hade växt upp med gräl, skrik, tafs och bråk runt mig hela tiden? Men det var så mycket mer än det. Det är många bäckar små för det går inte att peta på en specifik sak eller händelse och säga här gick det fel.

Det som går att komma fram till är. Låt inte ditt barn växa upp med:

Bråkande föräldrar.

Respektlösa människor som inte respekterar personlig space eller gränser.

Personer som hackar på dig och ser fel.

Mina föräldrar är så långt ifrån personen som jag vill vara som individ. Du är vuxen nu DU bestämmer själv hur du ska agera, att ge respekt och sånt. True. But I don't know Who to do it. All I know is how I grew up. Kaotiskt hem.

Jag säger log som en psykolog wanna-be sa, att min mamma har förstört mig. För min pappa är bara egendomlig (asperger) men han är oftast världens snällaste.

Ökad känslighet bättrade inte på oddsen abli normal direkt.

Det tog 18 år att ta sönder mig??? 18 år tills jag blev vuxen?

Det går inte att ta igen en förlorad barndom. Men om det tar 18 år för huvudet och allt att hela sig själv och att bli normalt igen så har jag 11 år kvar. 11 år kvar tills jag har levt en "vuxen barndom". Då borde jag faktiskt vara en bra stabil och respektfull människa.

As a parent you had one job. Make your Child a good adult and make her grow up in a good enviermet. Stavningen på sista orden.

Mum, you're a psyko and you failed.

Allt jag har sett, varit med om och vet är fel, hemskt och så långt från hur det ska vara.

27, mer trasig än någonsin. Tydligen enrespektlös skitstövel som inte kan behandla andra bra. Jag ska aldrig ha någon unge. Det kommer jag snart att rista i sten.

Men ja, vad fan hände mig när jag växte upp och vad har jag varit med om???!!! Pappa, varför hittade du en sån galen kvinna? Men hon var inte galen då och inte galen hela tiden.

I can't run away from my childhood but I can make my legs run IRL.

Terapi hela hösten? Ktb idioten-jag jobbar inte med det förflutna. Okej men vem ska jag prata med då utan att bli ruinerad??!!!

Mvh

En reskeplös nyponsoppa röra.

Gillar