Godnatt pĂ„ er 💕

Diesel syns knappt men han sitter i fönstret och tittar ut. 😀 

Jag bah aaahhhhh jag har ingen tid för att stÀda hemmet eller lÀsa mina böcker.

Hemmet förfaller verkligen lite eller i alla fall fall blir prio 2 i det hÀr fallet till och med 3 nÀr vi bÄda jobbar. Katternas dagliga saker mÄste Göras. Som katttoan, maten och vattnet. Men att stÀda hemmet, disken, sopor och tvÀtten gÄr att skjuta pÄ. Men det blir en liten inre stress. Jag har inte hunnit dammsuga heller.

Fast egentligen sÄ gör det inte sÄ mycket att hemmasysslorna halkar efter men jag gillar inte helt att det blir sÄ stökigt osv. Det kÀnns bÀttre nÀr hemmet fÄr lite vÄrd ocksÄ. Men det brukar bara pushas max en vecka framÄt eller sÄ. Jag och min kille gÄr inte under av det, men jag stör mig lite pÄ det. Jobbet och vissa saker mÄste prioriteras först. Och dÄ blir det att lite oviktigare saker faller efter och fÄr vÀnta.

Men ikvÀll har jag tagit det lugnt vid datorn. Det har varit fullt upp pÄ förskolan och jag har varit trött idag sÄ jag orkade inte göra nÄgot effektiv hÀr hemma. Det fÄr bli en annan dag.

Jag har kollat pÄ ett avsnitt av Jocke och Jonna och whalgrens vÀrld. Snart ska jag borsta tÀnderna och gÄ och lÀgga mig.

TvÄ korta kattleksaker med fiskespöet och ett lÄngt Àr i sÀngen. KvÀllslek traditionen som Àr guld vÀrd för Sigge och Diesel har börjat uppskatta den med. Vifta med spöet tills en av katterna tar leksaken och gÄr ivÀg. Det Àr den obligatoriska kvÀllsleken.

Imorgon blir det jobb. 9-17. Jag har sovmorgon. 😀 Godnatt pĂ„ er!! 💕

Mums pepparkaksdeg. Hihi :-)

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Å jag som Ă€r pedant hade avlidit 😊
nouw.com/stenhagenbettan
Nyponsoppan
Nyponsoppan,