Godnatt

En kompis är gravid, eller ja hon va min kompis men nu har vi tappat kontakten. Undra hur många pandemibarn som kommer att skapas. Hahha. Alla blir så uttråkade hemma. Så bah how about a kid? Eller hur många opsi som blir till nu under corona. Haha.


Jag har ett ostabilt psyke och sånt, så jag ska inte bara ploppa ut ett barn. Jag har inte ekonomin och inte ett stort boende samt inte helat mig själv psykiskt tillräckligt mycket. Jäklar vad alla skaffar barn. Det finns de som kommer att bli jätte bra föräldrar, men sen finns det dom som skapar barn för mindre bra anledningar. Min kompis och h3nn2s kille kommer nog att bli jättebra föräldrar. Jag är bara väldigt förvånad.

Jag är en ansvarsfull vuxen som inte kommer att snabb ploppa ut en unge pga trend, uttråkan eller ensamhet. En eller ingen. Rädda klimatet, stanna vid ett barn.... om du ska barn? Min kropp, mitt val med samtycke av skaparen och föderskan? Ingen ska tvinga mig att skaffa ett barn om jag inte vill.

Börsen har totalt kraschat idag. Sommaren är inställd. Ingen Europa resa för vaccinet är så långt borta. Skåpbilen får vänta på en gladare börs och i sommar väntar förhoppningsvis Norge i alla fall. Annars finns Danmark eller små resor i Sverige.

Gonatt.

Ljusare tider kommer för börsen? Solen? Mindre corona och en bra sommar....

Godnatt från en hoppfull optimist. <3

Gillar