Godnatt 💕

Ni ser min blÄa jacka uppe i garderoben? Diesel hoppar upp dÀr och lÀgger sig bakom den. Det Àr hans efter kvÀllsmaten sovstÀlle.

Lugn och ro. Luftigt och eget space. He like it.

Little animals har busat ikvĂ€ll. 💕 Dom leker jaga sĂ„ fint. Jag och min kille har tittat pĂ„ film. Imorgon eftermiddag ska vi springa igen. BĂ€ttre och roligare update kommer imorgon eller nĂ€r det hĂ€nder nĂ„got mer under min dag. Lite dĂ„lig dag idag, jag vaknade för sent osv.


Jag var förbi mina förĂ€ldrar. Grisekno Ă€r spysjuk igen av njuremedicin osv och anti illamĂ„ende đŸ€ź medicinen funkar inte helt. Jag hatar nĂ€r hon ringer och konstaterar att det kanske Ă€r dags för avlivning. Han Ă€r 14 Ă„r. Jag tycker att hon ska ge det nĂ„gra till dagar och inte göra nĂ„got super impulsivt. Hon fĂ„r ta beslutet tillsammans med veterinĂ€ren. Jag vill inte vara med vid avlivningen om det blir nĂ„got sĂ„nt. Hon spelar sina jĂ€kla kĂ€nslor maktkort. Det Ă€r sĂ„ fult nĂ€r det ligger kĂ€nslmakt bakom det. Och narssistisk personlighetsstörning "jag bestĂ€mmer hur du mĂ„r genom att pĂ„verka dina kĂ€nslor. "Jag hatar kĂ€nslomakt och power över en annan Persons liv.

Men sure nÄgonstans Àr ju faktiskt grisekno gammal och sjuk ocksÄ.

But still keep it professional. Fy fan för kÀnslokort, makt och kontroll. Brist pÄ respekt. Att fÄ nÄgon annan att mÄ dÄligt. För samtalet var inte erbart om grisekno, det Àr makt skit. Att lÀgga över skulden pÄ nÄgon annan. Hon har gjort sÄ jÀmt, hela mitt liv.

Bara för att hon och mormor hade en störd relation. En del av mig kommer nog föralltid att hata min narssistiska mamma. Jag kan knappt stava det ordet. Men nÀr jag började lÀsa om det förut sÄ ramlade alla bitar pÄ plats. Om hennes beteende under min uppvÀxt osv. Det Àr sÄ jÀvla elakt och fult av henne.

Jag Àlskar grisekno och för mig Àr han fortfarande glad och har en livsgnista kvar. Men jag kan inte vara med vid en eventuell avlivning. Har du sagt adjö? Det kan man nog aldrig.

Han har varit glĂ€djespridaren i mitt liv. Min hĂ€rliga grisekno. 💕 Jag hoppas fan inte att mamma ringer och impuls avlivar honom.

Min mamma Àr fan en hemsk mÀnniska ibland. Det Àr sÄ mycket hon inte vet och inte förstÄr. Vad Àr jag tredje generationens crazyness??? Galen narssistisk mormor, galen mamma. Now what? Jag tÀnker fan inte föra shit vidare till ett barn. Fy fan att vÀxa upp som jag har gjort och med personer som plÄgar en psykisk. Hacka ner pÄ en psykisk. Ful kÀnslo kontrollerar en. Jag Àr typ en hsp person ocksÄ. SÄ jag har alltid blivit extremt pÄverkad ocksÄ.

Jag ser och Àr emot sÄnt. Det Àr sÄ lÀtt att se Ängest monster och sÄnt nÀr det hÀnder andra. I serien Àlska mig sÄ Àr den döda mamman dÀr som ett nedklankande Ängestmonster osv. I affÀren lÀgger jag mÀrke till bad parenting ibland. Jag har tendenser i den riktningen ibland i min relation osv. Men mitt mÄl Àr alltid att aldrig bli som mamma. Jag vill faktiskt aldrig bli en hemskt kvinna som plÄgar en annan mÀnniskas liv. Fy fan för att fortsÀtta att utsÀtta andra. Jag hatar min mamma. Det finns tvÄ sidor av henne. En glad, trevlig och snÀll. En mobbade, omogen, utan konsekvens tÀnk och IQ och fan maktgalen ibland. Psyko Lady. Psyko grandma. Sure dom Àr min slÀkt och man ska vara snÀll. Nog jÀvlar har och hade jag en stödd slÀkt. Man kan inte vÀlja sin slÀkt, eller vilken kropp man fÄr. Men det gÄr att Àndra riktning. Det gÄr att vÀlja vilken vÀg som man vill gÄ i livet.

Jag hatar och Àlskar dig mamma. Fan ta dig ibland. JÀvla glÀdjedödare och narssistis.

Jag Ă€lskar dig grisekno och kommer alltid att göra det. HĂ€rliga och livsglada buse knoe. 💕 You made my life a happier. 💕 Du fĂ„r ta hans om Lillen i himlen nĂ€r det Ă€r din tid. 💕 Älskade ni 💕 Jag Ă€r sĂ„ ledsen att livet för katter och hundar Ă€r sĂ„ mycket kortare Ă€n mĂ€nniskors liv. Men det Ă€r vĂ€l för att ni föds till underbara djur. 💕

All kĂ€rlek 💕

Mvh er syster nyponsoppan röran. 💕

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,

Jag börjar grĂ„ta nĂ€stan 😟

nouw.com/fobibella
Nyponsoppan
Nyponsoppan,
Nyponsoppan
Nyponsoppan,

💕 💕

nouw.com/nyponsoppan