Godmorgon 💕

Min kille hade fixat pasta carbonara tills jag kom hem igĂ„r. 💕 Det var jĂ€ttegott!!

Jag kollade lite pÄ Sofias Ànglar och tog en tidig kvÀll.

En bild frĂ„n Tyskland som min kille har tagit pĂ„ mig. 💕

Sigge har sovit vid mig hela natten. 💕 Min keliga lilla plutt. 💕 Little animals har lĂ„nga klor ssĂ„ det Ă€r extra bus pĂ„ klösbrĂ€dan och sĂ„nt. Diesel har kaos kloat pĂ„ soffan stackars soffa men nu Ă€r han pĂ„ balkongen. :) vi ska klippa klorna pĂ„ vĂ„ra men vĂ€ntar bara lite lĂ€ngre för dom leker tydligen mer nĂ€r klorna e lĂ€ngre. Det verkar lagom att klippa klorna med tvĂ„ mĂ„nadera mellanrum för jag klipper vĂ€ldigt kort nĂ€r jag klipper klorna. :) Det fĂ„r bli i helgen eller nĂ„got. 💕


Onsdag idag. Jobbdag 3. Idag Àr det ett stÀdpass pÄ fyra timmar. Det kÀnns okej ÀndÄ. Inte lÀskigt och nu har jag börjat smÀlta rutinen lite osv. Det har nog inte kÀnts lÀskigt alls egentligen bara övervÀlmande med intryck. Bara mycket pÄ samma gÄng.

Men eftersom att jag bara har ett stÀdpass per dag nu framöver sÄ kÀnns det lÀttare. Enklare att fokusera och prestera. Mitt sjÀlvförtroende Àr lÄg ibland men jag pratade med min upplÀrning och hon förstod att det blev för mycket.

Jag fick beröm för köket osv och dÄ kÀndes det bÀttre. Utan beröm sÄ vet jag inte om jag gjorde bra. Jag Àr en sÄn som behöver mycket beröm tyvÀrr.

Min kille brukar sÀga det. Hur mycket uppmÀrksamhet och beröm behöver du för att "bara" klippa grÀsmattan? Hur mycket mÄste jag kolla pÄ den? Well too much and to much beröm tyvÀrr. That's me weak and confused sometimes.

Jag ska hitta nĂ„got att Ă€ta nu. 💕 Jag har lite Ă„ngest men ser kĂ€nns okej Ă€ndĂ„. SĂ„ lĂ€nge det bara Ă€r lite Ă„ngest sĂ„ kan jag skit AI den, det var igĂ„r som det blev för mycket bara.

Kram 💕

Gillar