Frustrationen

Great att jobba heltid... Vilket liv?

Alltid när jag är frustrerad och irriterad så försöker jag att fokusera på vad jag kan göra för stunden. Vad jag kan göra hemma. Jag kan städa, göra matlådor, träna lite. Göra mer maträtter och lägga i matlådor för att spara pengar i längden. Konsten att inte äta ute går att lösa med att det alltid finns mat hemma.

Idag ska jag handla. Jag är typ trött och små bitter idag. Allt känns bara jobbigt.

Jag ska snabbdammsuga idag för annars kommer jag att känna stress över all kattsand på golvet. Me Diesel cat är skyldig.

Jag sliter på jobbet, fy sjutton vad jag sliter. Det får mig att vilja spara ännu mer pengar. No more Candy? Typ. Nog ska jag laga många maträtter idag i alla fall.

Jag hatar att känna att jag sitter fast. Men det är bara att fokusera på de stora eller små sakerna som faktiskt går att jobba på för stunden. Om det är träning eller små sakerna i hemmet, anything.

Vi ska byta ut vår antika hatade hatthylla.

Jag vågar inte slänga mina förskolekläder så dom ska nog upp på vinden. :-) Jag vet aldrig vart framtiden tar mig och det vore onödigt att slänga dom. Fixa och dona it is idag. <3

Mot kvällen blir det kanske lite träning med min bror och mat hos mina föräldrar sen för pappa har fyllt år. <3

Gillar du inte din kropp? Work on it.

Fattig? Spara. Spara, spara!!!!! SPARA I FOMDER OCH AKTIER!!!

Vet ni vad som har hjälpt min uppblåsta mage? Matriser, det här jobbet. Jag äter frukost och sen lunch runt 11-12 och sen kommer hem och äter kvällsmat klockan 18. Min mage har aldrig varit så lite uppblåst som nu. Jobbet har gett något bra tillbaka. :-D

Jag har aldrig haft mattider, knappt när jag var lite. Det var alltid jobb för mina föräldrar och wannabe mataktiga saker fanns i kylskåpet och det var bara att äta när jag var hungrig. Ingen var ändå hemma. Jag brukade äta med min älskade katt vid TVn. <3

För ett tag sedan så provkörde min killes syster dotter vår lilla Clio. Ni vet första spännande gången när ålder 16 år är nådd. Jag fick äran att vara med. Både jag och hennes bror och min kille var med. <3 Big moment och så spännande. <3

Hon har jätteduktig bakom ratten, pedalerna och allt. Naturlig talang, fast bilar är inte naturliga. Men det fanns ett inre lugn hos den sextonåriga flickan. Ett inre lugn, kontroll och ett självförtroende som jag beundrar. Jag har aldrig varit lugn inombords och aldrig haft självförtroende. Jag snappade inte upp körningen så fort osv. Jag blev väldigt imponerad. <3

Det är så fint att se bra förälder och tugga, självsäkra tonåringar. Som inte har någon oro, eller en miljon kaostankar inombords. Det kommer att gå jättebra för henne. Nu ska handledarkursen bokas så min kille kan fortsätta att övningsköra med henne. <3 Det kommer att gå jättebra för henne. Hon är en sån mogen och klok tjej, som både har hittat sin egen klädstil och självförtroende. <3

Tänk vad bra en individ kan utvecklas med BRA föräldrar och en LUGN hemmamiljö. Jag hade allt annat än lugnt hemma.

En narrisisistik mamma som klagade och hackade på mig. Jag var typ mobb offer av och till hemma och mina betyg betydde aldrig något. Utöver det så bråkade mamma och pappa av och till hela tiden. Och var det inte bråk så var min bror sjuk osv. Allt har varit kaos i hela mitt liv.

Det är först nu när jag har kommit hemifrån som jag har lugn på en ny hemmaplan. Jag är så tacksam för att jag har en trygg och stabil relation med min pojkvän också. I år har vi hängt tillsammans i tre år. Jag drömde förresten att vi åkte längst nya Zeelands kust i en bil som vi hade hyrt. <3 Det är först nu i vuxen ålder som jag börjar få lugnet omkring mig som jag aldrig har haft förut.

Och jobbet flyter på så har jag en trygg plats där också. Allt kaos och allt vad min uppväxt innebar har gjort mig så ofantlig trasig. 28 år och kämpar fortfarande med såren och allt som jag bär med mig inombords.

Livsmål? Bli miljonär, resa och vara fri. Köpa en hund en dag. Bli älskad, omtyckt och ha gott om pengar. <3 Någon gång ska jag gifta mig också. Could be fun? I alla fall vackert.

Jag har fått lära mig att jag förtjänar att ha det bra, att må bra och vara lycklig. En sak på lyckans väg är att tillåta sig själv att bli älskad och sånt. Därför tänkte jag att ett giftermål av eller på papper är en fin kärleks och lyckoförklaring. <3 Det är nog så jag ser på ett bröllop. En vacker sak att göra för kärleks och lyckans skull. Lite tror jag att jag bara vill känna mig fin och få bära en super vacker klänning och få all uppmärksamhet för en kväll kanske. Det kanske tåls att fundera på. ;)

Gillar