Frukost nr 1

Innehåller affiliate-länkar

Katterna tyckte att vi var sena hem igår och över hintade om kvällsmaten genom att öppna matskåpet. Hahah. Jag orkar inte vända på bilderna sorry. Vrid på huvudet. 😀

Vi lämnade tvätten i tvättstugan igår och bara drog. Vi hann inte ens lägga in den i torktumlaren. Hahahah. Snacka om att vi bara släppte allt om åkte för att köpa motorcykeln.

Personen som skulle tvätta efter tog bara andra sidan och lät vår tvätt vara. 😀 Jag avbokade andra sidan som tur var. Så det var ingen fara att vi bara lämnade tvätten där. Det var bara underkläder och sånt så inget utav värde. Och vem vill sno ens blöta tvätt liksom. Hahaha.

När vi kom hem igen så såg jag att little animals inte ens hade något vatten, det hade torkat ut av solen. Vi har varit i stugan i nästan två veckor. Sigge fick en vattenskål framför facet efter kvällsmaten när jag upptäckte att det var helt slut i båda vattenskålarna. Sigge var vråltörstig men Diesel verkade inte så törstig.

Sigge är jätteglad att vara hemma igen och han älskar att han känner igen allt. Han hittade sin snacks mus och har petat på den. Öppnat skåp, gått runt och kollat och är jätteglad. 😀 Trygg och pigg. Jag får klappa honom och han är faktiskt superglad att vara hemma igen. 💕 Båda katterna har sovit i sängen med oss. 💕 Kelgrisar ibland.

Diesel tycker att det är lite tråkigt att vara hemma igen och börjar tjata om balkongen direkt. Hehe. Nu ska vi vara hemma till typ nästa värmebölja eller något. 😀

Ätit frukost nummer 1 med min kille för jag var hungrig. Nu ska jag vila lite till. Idag ska jag mest hjälpa tvätten, städa och fixa här hemma.

Kram 💕

Min kille dricker kaffe med inte jag. 😀

Gillar

Kommentarer