Fritidsstädat

Det är roligare att städa hos någon som man känner närmare. Jag såg det som en utmaning av skrubba och skura bort den gamla smutsen hos min killes föräldrar. Mission golvet och badrummet. Det var en rolig utmaning. Men många bäckar små och jag ska inte tröttna så när det är frivillig fritidsstädning så får jag sänka ribban.

Golvet har små rutor där det fastnar smuts. Det har inte blivit städat regelbundet och går att få bort egentligen. Det blev betydligt bättre. Jag och min kille springer in så mycket med skor så då är det lite självklart att vi hjälper till med städningen också.

Gammal villa, så det är en gammal plastmatta. Det är bara att ösa på med vatten typ. Hehe. Jag torkade golvet tre gånger. :-)

Det stora bubbelbadkaret e knappt använt därför gick det att få resultat som om det bror nytt!

Jag fick inte rent toastolen helt med det rengöringsmedel som jag hade, men den är betydligt vitare och finare. :-) Suck att jag inte tog före och efter bild. Ibland blir jag för uppslukad i mina små projekt.

Varför är vi överallt förutom hemma? Hehe. Min kille fixar med skåpbilen idag. Vi har en isolerande matta på väggen nu. :-)

Det finns alltid något att göra hos hans föräldrar. Jag kan alltid städa om jag e rastlös. Jag brukar få en peng, även om jag inte gör det för pengarna. Hans föräldrar blir så glada när vi tittar förbi och dom brukar bjuda på köpmat sen. Hehe.

Allt är väl roligare än vår lilla lilla lägenhet. Stackars little animals, dom har varit ensamma ett tag nu. Men vi ska hänga med dom hela helgen sen. Dom har varandra. <3 Nu är dom nog mest uttråkade och väntar på den försenade kvällsmaten.

Tänk att den här veckan tar slut också, imorgon när jag slutar är det helg. Jag vet inte om jag får säga att det är tufft att jobba deltid 20h/vecka. Men vissa veckor är tuffa ändå och jag har nästan aldrig jobbat varje dag.

Jag har alltid bara haft lite chill timanställningsar. Det här är som sagt mitt andra riktiga jobb. Jag börjar bli vuxen nu? Bättre sent än aldrig.

Jag har nog vuxit mentalt så mycket mer de senaste 2-3 månaderna som jag har jobbat på mitt städföretag än på väldigt länge. Jag har gjort många framsteg på kort tid. Snöbollen är i rullning. <3 Det är häftigt att jobbet och ekonomin går mot ljusare tider!

Gillar