Förstörd dag

Jag pratade med mamma imorse. Vi ska fira morsdag och hennes födelsedag på söndag.

Jag tror att det är hon som instant triggar min ångest och självskadesprial. Jag berättade om att jag hade fått ett jobb. Då får du väl stanna kvar på det jobbet nu, för du har bytit väldigt mycket. Inget gratis nothing. Då får vi väl hoppas att det går vägen den här gången... för snart vill väl inga arbetsgivare ha dig annars?

Sanningen är att jag inte duger för henne, jag är inte värd ett piss. Man behöver inte älska sin mamma, men man får acceptera sina föräldrar. Great att träffa henne sista dagen innan mitt nya jobb. Jag ska ladda med ångestdämpande???!.. typ.

Man har en uppgift som förälder. En del av mig kommer nog alltid att hata henne för att hon förstörde min barndom.

Ett jobb ringde, han lät som världens snällaste men nu ska jag gå all in på jobberbjudandet som jag redan fått. Då får vi hoppas att allt ordnar sig för dig. <3 Snäll han va.

Min mamma är ett svin arsel som aldrig har tyckt om mig. Man ska inte favoritsera. Men ja min bror är den "duktiga" nu som jobbar heltid osv. Jävla änglabarn för att inkomsten funkar?

Hur fan tänker man? Först förstöra mitt självförtroende och min barndom? Och sen förvänta sig vad av mig? Inte fan en ungjävel eller en bästa vän. Jag tänker inte vara nära något som konstant triggar min ångest och dåliga minnen osv.

Oh vad jag längtar tills en ekonomisk frihet. Idag blir det nog ett hundralapp till aggressivt jag hatar allt, rikedom rädda mig plz sparande.

Ångest i huvudet och Springturen tog stopp. Allt känns bara jobbigt idag och jag tror tyvärr att det är för att jag pratade med mamma på förmiddagen.

Mamma bortskänkes. Hon är precis som mormor, kan ge pengar men utöver det helt värdelös.

Jag ska aldrig, ALDRIG skaffa en ungjävel så kan jag vara lite mer fri från henne och samhället och framförallt ekoniska krav.

Dagens goda nyheter. Grannen har återfått sina nycklar som satt i dörrlåset.

Man behöver inte älska sin mamma. I really don't. Hon har aldrig förstått sig på mig och kan dra åt pipsvängen. Hennes enda nöje är att trigga ångest och sabotera för mig.

Gillar