Förhållande snack

Något som jag kom och tänka på bara... Stanna inte i ett förhållande bara för att du vill ha tryggheten!!

Stanna inte i ett dåligt eller okej förhållanden bara för att du vill ha tryggheten, sällskapet eller en partner. Det är inte värt det, det finns flera.


Jag är inte bara "nöjd" med min nuvarande kille, jag är lycklig med honom. Jag vill ha honom vid min sida. 💕 Vi skrattar, myser, hittar på roliga saker och njuter av varandras sällskap. Vi vill vara med varandra. Vi har hängt i 2,5år nu. Vi är lyckliga och ett bra par. 💕


Stanna inte i ett förhållande om din partner inte lever upp till det som du vill ha egentligen. Min kompis sa att hon brer frukostmackor till sin kille som sjutton låter som en vuxen bebis precis som mitt ex var. Hennes kille verkar inte vara så mycket bättre.

Jag vill egentligen att hon hittar en bättre som stöttar henne mer, hjälper till mer hemma osv. Jag tror att hon stannar för tryggheten och att hon vill ha sambolivet men kanske inte helt honom. Eller hon säger ju att hon vill ha honom, men det finns någon som passar henne bättre därute är jag övertygad om. Det är hennes val, men jag hoppas verkligen att hon inte enbart stannar för tryggheten.


Våga ställa krav!

Min kille tyckte att jag var sämst på hemmet sysslor i början. Att ta hand om disken och sånt. Men nu har vi ett bra samarbete med vår lilla diskmaskin. Han plockar i och jag plockar ur. 💕 Jag har även börjat gå ut med soporna osv.


Jag tycker att vi har ett jämlikt förhållande med hemmet, mat, handling och sånt. Det går att förbättra sig och självklart får ens partner ställa lite krav. Man är i ett förhållande tillsammans och då ska båda vara nöjda. 💕 Det är bara pengar biten som jag ska fixa, men jag antecknar summorna direkt om jag lånar pengar av min kille.

Varför stannar du i förhållandet?

Varför stannar du i förhållandet???

Är det...

Pengar?? Hoppet om att det ska bli bättre?

Bullshit orden. Det har varit vi länge nu, flera år. Så då är det väl vi??? Vi har varit tillsammans så länge så nu är det bara vi???

Trygghet? Sällskap???? Närhet??

Om du är i ett dåligt förhållande. Var är din anledning till att stanna???

Det finns drömmar som dödas i dåliga förhållanden. Det finns en biologisk klocka både hos män och kvinnor om det finns barndrömmar. Det finns ett sparande som lider om pengardelen svider. Hahaha nailed it. Nej men tömmer förhållandet din plånbok???? Why????? Varför stanna när till och med ekonomin får lida???


Du är ansvarig över ditt liv.

Du är vuxen och ansvarig över din ekonomi, din hälsa, din vardag och dina val. Alla val som du gör varje dag. Du väljer om du vill stanna i en dålig relation.

Break ups suger och ja tårar kommer. Jag har gråtit sönder på hallgolvet, i sängen och överallt. Jag ska aldrig mer detja. Lite sertralin support och några dagar senare så satt jag där med tinder appen igen. Det går att bli hel från ett break up även om det tar tid och tårar.

Låt dig aldrig bli en symbol. Personen kanske bara är med dig i symboliskt syfte? Att personen vill ha en partner? Personen kanske bara vill ha tillgång till det som finns mellan dina ben?? Kanske bara vill ha tillgång till din plånbok???? Din lägenhet, boendet???? Tillåt dig aldrig att bara bli en symbolisk sak som går att utnyttja.

Du är inte värd att bli utnyttjad eller illa behandlad. Ta smällen och gör slut. Hitta något bättre som uppskattar dig och värdesätter dig för den du är. 💕

Jag fann en framtid?

27 år på jorden. Jag har kommit fram till att jag inte vill dö längre. Jag vill inte ta självmord längre. Det sa jag till och med i en dröm. Men jag vill inte dö längre. That's a sign. Jag har bestämt mig. Jag vill inte dö längre. Jag vill inte bort från livet längre, för jag kan faktiskt se hopp nu. Det är nog åldern och en bra partner som har gjort att jag kan se hopp. Han är den enda som har fått mig att blicka framåt. Jag brukar aldrig blicka framåt men med honom kan jag göra det. 💕 Även om han får ryck på mig när jag vandrar iväg för mycket i bygga hus drömmar och sånt så tycker han om mig. Det är väl bra att jag ser framåt. 🔛


Livet och klivet in i vuxenlivet var så sjukt läskigt. Allt var svin läskigt, egen lägenhet, en tom kyl, jobb, pengar. Allt var främmande och supersläskigt.

Nu när jag är 27 år så känns livet och vuxenlivet inte lika läskigt längre. Livet känns inte främmande och läskigt. Jag har äntligen en liten trygg grund som jag kan stå på. Jag är bara 27 och min trygga plattform är fortfarande väldigt liten men det viktigaste är att den existerar. Det är bättre än att sitta i en ostadig båt i en storm på ett stort hav.

Det som gjorde den största skillnaden till min stabila plattform är nog att jag träffade en kille som faktiskt stannar kvar. Han stannar vid min sida trots stormar och svårigheter. Vi är två vuxna personer och kan bygga upp vårat liv precis som vi vill ha det. 💕

Jag är så stolt att vara 27 år och inte ha en unge. Jag har fortfarande friheten att forma mitt liv som jag vill då. Och mindre ekonomisk press, ingen liten individ att försörja och som kräver ens uppmärksamhet. Jag är en stolt kattmamma och älskar mina katter. 💕 Jag behöver inget barn, i alla fall inte på många många år. Jag kommer nog förevigt att vara rädd för smärtan vid en förlossning osv. Jag gillar inte smärta, eller att må dåligt. Jag skulle inte gilla hur magen skulle bli efter ett barn osv. Vi får se om det blir ett eller inget barn i livet men just nu så är jag nöjd precis som det är. Jag min kille två katter och min lilla lägenhet. 💕 Det är helt okej. 👌 💕 Sure vi vill bo större, men det är ingen brådska. Vår tid kommer. Nu bor vi billigt och kan resa istället. 💕

Följ dina drömmar. 💕 NEVER sattle for less. Du bestämmer ditt eget värde. 💕

Gillar

Kommentarer