Fixat dagens uppgifter

Gjort allt jag skulle göra idag. ✅

Disken är i diskmaskinen. ✅

Fixat potatismos och skurit upp gurkan. ✅

Gått ut med soporna ✅ Hittade tre kronor pant i soprummet. :-)

På torsdag åker vi ut till stugan. 😀 Plockat ihop lite roliga saker till dess. Två killkompisar kommer över och vi ska grilla. Grabbkväll plus mig och lite chill med sleepover i stugan. 😀

Gjorde en rolig grej tills jag i såg att dom har ett helvetesklister på baksidan. Aja det är ett senare problem. I tried to be romantic.

Hur går det med detoxen då?

Lite ont i huvudet och diarré me ganska okej annars. Trött och lite förvirrad. Jag ska läsa min bok och sova. 😀

Fy sjutton vad jag har kämpat både med energi och motivation för att göra det som jag ville göra idag.

Jag gillar inte helt att det fortfarande är stökigt efter min ommöblering men jag orkar inte plocka mer nu.

Idag har jag varit ledsen, lite nere, arg, irriterad och allmänt bitter ledsen på det mesta med inslag av neutrala känslor. Så en vanlig dag i en kvinnas liv?

Inombords är det nog livskris 2. 0. Jag tror f*n att den handlar om barn.

Jag drömde att jag fick ett barn som av någon konstig anledning hete Vilda. Ett namn som jag inte ens gillar men ungen var vild och hade jättemycket energi. Det var bara spikat att ungen skulle heta Vilda. Jag var gravid i fyra månader sen ploppade Vilda ut jättefort och liten.

Eftersom att hon bara var i min mage i fyra månader så fick jag inte strech märken eller efter graviditetsfett. Jag var så glad att min mage såg okej ut. Jag funderade på om jag skulle vara en bra mamma till Vilda men jag bestämde mig för att försöka. Vi gick och höll handen sen.

Jag vaknade innan jag lyckades komma fram till om jag skulle bli en bra mamma eller inte. Kroppen och den inre längtan som ändå finns där men ändå inte. Jag kan vara en bra mamma men inte när ungen är äldre för då är det så mycket större ansvar. Visst man tar dag för dag. Men vem vill vara ansvarig för ett levande skolbarn 🚸 i dagens sååå vackra samhälle?

I said maybe, you're gonna be the one that saves me.


Ja det är svårt ibland. Nu ska jag läsa min bok och sova.

Gillar