Fixa o dona

Jag har gått ut med sopor och burit ner en påse till bilen om jag åker till stugan på fredag.

Kokar morötter till gulaschsoppan som jag funderar på att frysa in till campingmat. :-)

Sigge blir så lycklig av att hitta blötmatrester i matskålen. <3 Vi har ett nytt avtal Sigge och jag. När Diesel tappar intresse för kvällsmaten (vilket brukar hända ganska fort) så får Sigge flytta upp till fönsterbräda med maten. Där känner han sig mindre ängslig och slipper fundera på om någon är ute efter hans mat. Så maten hittar till Sigges trygga fönsterbräda när Diesel har tackat nej. <3

Vi brukar mest servera mjau blötmat så Diesel tackar oftast nej för att den är tråkig. Ibland blandar vi med en liten blötmatspåse och då är han lite mer intresserad. Det är mest i stugan som Diesel vill äta blötmat faktiskt. Det är bra att vi har två katter för Sigge äter allt. <3

Kolla häftiga blommorna! Den växer ju med blommor på blommor, blomgrenar typ! Jag vattnar allt jättemycket när jag e hemma. So far flowers Alive. Check!

Diesel fick gå in från balkongen för att hon under oss röker. Det luktar både mycket och illa. Antik snusk cigg typ.

Kalendern e slut och jag har bara hittat en för 2022 och den ville jag inte köpa. Jag har fixat en tillfällig vecko-fix kalender. :-)

Jag har byggt på min stad så de boende på andra sidan också ha fått en strandpromenad. :-)

Kvar att göra här hemma typ dammsuga, men det får bli imorgon tillsammans med tvätt. Jag ska träna också, men det får bli på fredag eller något sånt. Jag är så sjukt törstig idag.

Ha en bra kväll!

Dagens bästa. Kolla vilka glada fonder!! <3

Gillar