Fiskpinnar

Innehåller affiliate-länkar

Spisplattan samarbetade och fiskpinnarna blev jättebra. :) Inte brända och inte råa, helt toppen. 💕

Jag har slagit in en väldigt viktig present till min kille. Hahaha. Absolut inte kolsyrat vatten i en flaska. Men han vet inte vilken smak det är. ;) Imorgon kväll får ni redan på smaken på det kolsyrade vattnet. :)

Fixat ett kort för min kille lämnade ett fint meddelande till mig när han drog. Så nu ger jag tillbaka något till honom. 💕 Lucky accident men ändå. :)

Imorgon kommer mamma och grisekno förbi. :) Vi ska gå en promenad med grisekno och fika på en café. :)

Ni kanske vet att grisekno är en hund? :) Han gör bara grisljud när han kliar nosen mot mattor och sånt. Haha. Så var duktiga och klicka på hunden på bilden? Eller är det flera hundar? Hm. Nu blev det ett IQ test? Hahahaha. Uttråkad och ensam i stugan. Little animals har fått blötmat och sover djupt. 💕

Jag köpte en jättefin lampa på ullared som jag var så stolt och nöjd med. Men så har jag den aldrig tänd för att jag är en snåljåp och den drar ström? Nu har vi för få fönsterbrädor så den e på vinden. Om jag en dag blir ekonomiskt oberoende så ska jag ha den tänd. Untill den så släcker jag lampor så min kille får ryck. Jag gjorde samma sak för mamma när jag bodde hemma. Hahaha.

Jag tycker att palm 🌴 lampan var häftig. :) 💕

Jag sprang andra hållet idag för jag såg på Youtube igår. Då var det en snubbe på en föreläsning som sa att så fort man blir bekväm med något så slutar man att utvecklas. Så därför kände jag för att springa andra hållet, bryta min gamla spring runda vana. Utöver det så har jag lyssnat på Laleh s sommarprat. Det var väldigt fint. 💕 Jag googlade henne och då slog det mig att hon inte har barn. 💕 Det är coolt. Jag ska sova tidigt idag för mamma kommer förbi imorgon på förmiddagen.

Så typ godnatt på er nu. 💕

Gillar

Kommentarer