Februari lönen

Idag är det 1 februari. Jag fyller 27år om 10 dagar.

Januaris jobbinsats hamnade på 6500kr. 😀 Räknat i stora drag. 500 kr halvdag och cirka 1000kr heldag. Det är jättebra jämfört med mina två senaste löner på typ 3-4 tusen.

Så planen är i februari månad 3 lax på hyran och sen minst 2 lax tillbaka till min kille för att börja checka av vår skuld. 😀 Äntligen kommer jag att ha pengar över. Så ja den här lönen som kommer i slutet av februari är årets största lön so far. Hahah 😂 😎 Men jag är på rätt spår och det är bara att fortsätta att kämpa. 😀

Papperspengarna är kanske löjligt men det hjälper mig både att se resultatet och att hålla motivationen uppe så jag borde ha kört med Papperspengarna för länge sedan. Kämpat på bra med jobbet i januari. ✅

Utöver det så är vår relation inne i en dålig period. Jag och min kille skulle åka till en naturreservat men det slutade med att han drog själv för jag råkade säga lite fel saker imorse. Evigt tjafs och krig just nu.

Matbudgeten går bra. 😀 Jag fick fynda en köttfärs ur mammas frys så vi kan dra ner på matkostnaden. Hehe. Vi ska köra en stenhård matbudget tills skatteåterbäringen kommer för vi ska spara så mycket pengar som vi kan till en skåpbil. Jag fokuserar mest på att kunna betala tillbaka så mycket av skulden som möjligt. Om man tänker lyxfällan så kna jag betala tillbaka skulden i år eller på max 1,5år med snål avbetalning på någon tusenlapp per månad. Men om lönen växer och rullar in så kommer jag såklart att checka av skulden så fort jag kan för att komma igång mer med mitt sparande. 😀 Jag är inte jobb pepp, men pepp på pengar och då måste jag jobba. 😀 Nu vet när man har smakat på det ljuva pengar livet och vill ha mer? Girighet. Människor i ett nötskal. But yeah I want more money. Hehe.

Tydligen så fyller jag 27år om 10 dagar. 27 år på jorden. Who knew? I didn't.

På tal om att lyfta sig själv. Någonstans har jag väl en inre glöd som inte har slocknat än för jag är fortfarande här. För varje år som går lär jag mig lite mer om livet och lär känna mig själv lite mer. Även om alla tydligen hatar borderline jag och min kille tydligen totalhatar mig just nu.

Snart 27 år på jorden. Oklart IF I am standing strong but I am standing i alla fall. Jag är stolt över att jag fortsätter framåt osv. Jag vill inte skriva något mer just nu. Min kille kommer vara att säga att allt är bullshit och att jag ljuger osv. Vette fan. Men han kommer inte att hålla med om shit som jag skriver och klanka ner på mig. Jag vet inte. Happy jävla 27 årsdag till mig om 10 dagar i alla fall.

Hoppas att framstegen fortsätter nu i februari.

Peace.

Gillar

Kommentarer