Fåtöljen

Hihi Sigge har bokat fåtöljen. 💕 Diesel verkar tycka att den var tråkigt. Bra att Sigge tycker att den är mysig i alla fall. 💕

Igår så sa jag att jag var tvungen att dammsuga hela lägenheten. För vi kan inte adoptera en ny för oss fåtölj till ett smutsigt hem. Såklart att jag måste dammsuga lägenheten då vår nya fåtölj känner sig välkommen!!!

Haha, nej men jag vill inte ha för kattsand där den ska stå, nu när katt toan är flyttad på. Jag hatar att gå runt på kattsand och det var ändå dags för en dammsugning av lägenheten. Det känns ju bättre att ställa in en ny för oss fåtölj i ett städat hem.


Jag satt hela kvällen igår och sträck kollade på säsong två av älska mig. Såklart att dom håller på sista avsnittet av serien. Men fåtöljen var bekväm och väldigt godkänd. :) Vi har en bra lampa där och nära till eluttaget osv. Jag är supernöjd med den. 💕 💕

Min kille sa det att jag är så lätt att göra nöjd för min ribba ligger så lågt. Jag bah jag har aldrig ägt en snygg fåtölj förut. Hahaha. Du är lätt att få imponerande du. Hehe. Jag hade ett jätte litet rum när jag växte upp och hade inte upplevt så mycket. Bara sett Sverige och lite sånt. Mer att upptäcka nu i vuxen ålder istället. 💕 Tillsammans med min kille 💕

OH vad jag är glad att jag har min pojkvän. 💕 Jag har typ aldrig haft en trygg punkt i livet. När jag bodde hemma så var det alltid tajfs och bråk. Det känns som om mamma aldrig har varit redo för vuxen och föräldrar ansvaret när hon la över saker på mig. Jag tror att livet kanske gick för fort fram för henne eller något.

Alla behöver en trygg punkt och det har jag nu. 💕 Jag och min kille har min lilla etta och våra två jättefina katter. Det kanske är därför min borderline har lugnat ner sig väldigt mycket nu??? För att vi faktiskt har lyckats skapa en trygg punkt som jag saknade förut?

Jag uppskattar att ha min sambo, det är så mysigt att sova bredvid honom. 💕 Det känns bra att han en stöttepelare när jag är ledsen, när livet är jobbigt och i svåra situationer. Jag uppskattar så att vi faktiskt har det väldigt bra i vår relation. Vi vet vart vi har varandra och bråkar inte så mycket. Peppar peppar. Därför funkar det nog för oss att bo i en etta tillsammans. För att vi trivs med varandra och har roligt tillsammans. 💕

Jag hoppas att han tycker att jag har blivit bättre på respekt och gränser. 💕 Vi har hittat rutiner som funkar för oss och sånt. 💕 Vårat boende är en trygg punkt, vårat förhållande och livet i övrigt. 💕 Nu är det bara jobb delen som jag ska fixa. Annars är jag väldigt nöjd med vårat liv tillsammans. 💕

Min kompis tjatar om att vi ska flytta till en större lägenhet, gärna när henne. Men för mig är det ingen nöd att flytta. Visst vi bor smått, men rötterna ska inte dras upp nu när vi står lite stabilt för en gångs skull. Och det skulle bli en skattesmäll osv.

Det är inte så enkelt som hon tror när det är en bostadsrätt. Corona tider, budgivning osv. Det är så mycket mer än att bara swish byta lägenhet. Plus att nu är mamma sjuk också osv. Min kille pluggar på högskolan nu och det är inte ett bra val att flytta och öka utgifterna nu. Jag blir så arg när hon tjatar om att vi ska flytta. Det är inte hon som lider och bor trångt!!! Vi ska flytta när pengarna, jobben och tiden är rätt. Det är inte bråttom. Det är väl viktigare att få rätsida på livet i övrigt än att bo stort????!!

Jag har faktiskt lite som krav att min kille ska kunna spara ihop en summa pengar så kan han och jag äga en lägenhet istället för mammas andel. Inget krav kanske men önskemål. Ska jag visa ansvar över hemmet och sysslorna hemma så får han visa ekonomiskt ansvar. 💕 Jag bor gärna kvar smått tills både han och jag har lyckats spara ihop mera pengar. Så min kompis får hålla käften innan jag blir ännu mer arg. Nej men hon får lägga ner sitt tjat. Jag får nog bara vara tydligare mot henne. NEJ VI SKA INTE FLYTTTAAAAAAA!!!!!! 😡 DET ÄR INGEN PANIK MED ATT BO STÖRRE!!!!! 😡 Vi har sommarstugan på sommaren osv. Man kan gå ut genom dörren. Såklart att vi ska flytta, men när det passar bättre i livets lopp.

Jag funderar på att ha en vilodag idag med. Jag ska göra äppelmos och förmodligen råka baka något mer.

Vilodag från att springa asså. Hehe. Men lite sit ups och hantelyft står på schemat. Mina svaga armar som lyfter våra 3,2kgs hantlar. Hehehe. Jag går inte all in på arm träningen egentligen. Jag ska stretcha också. Jag har undvikt det för länge.

Ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare. 💕

Gillar