Familjen

InnehÄller affiliate-lÀnkar

TrĂ€ffat familjen idag. 💕 Det Ă€r en ensamstĂ„ende mamma med tvĂ„ barn. Hon Ă€r typ översnĂ€ll med dom. Barnen fĂ„r vĂ€lja mat och allt möjligt. Jag ska hĂ€mta barnen frĂ„n förskolan, leka med dom laga enklare matrĂ€tter och sen hĂ€nga lite till med barnen tills mamman kommer hem frĂ„n jobbet. Barnen Ă€r lugna och bra pĂ„ att lyssna. Det kĂ€nns jĂ€ttebra. Nu vĂ€ntar jag bara pĂ„ besked och jobb sms om nĂ€r jag ska börja.

StĂ€djobb tvĂ„ intervju ➕ provstĂ€dning imorgon!!

Jag har Àven fÄtt en intervju och en provstÀdning pÄ ett stÀdföretag imorgon klockan 11.15. I never give up?

Nu i corona tider sĂ„ mĂ„ste jag ta allt jag fĂ„r, för jobbet vĂ€xer inte pĂ„ trĂ€d lĂ€ngre. Jag har sökt till det hĂ€r stĂ€dföretaget tre gĂ„nger hehehe. Och nu kommer jag vidare. 💕 HemstĂ€d igen dĂ„. Heja mig imorgon!! Jag borde kunna kombinera de bĂ„da jobben. Jag Ă€r inte nervös inför provstĂ€dningen dĂ„ jag faktiskt har fĂ„tt en utbildning och kan stĂ€da nu.

PÄ mitt förra stÀdjobb sÄ kÀnde jag mig överkörd. Det var vissa schema relaterade saker som dom inte hade förklarat för mig. Hon frÄgade inte mig hur mycket jag ville jobba och bara bokade in mig pÄ saker. Sjukt stressigt. Enorm checklista och tidspress.

SĂ„ jag hoppas att det Ă€r lite bĂ€ttre villkor pĂ„ det hĂ€r stĂ€djobbet. Nu har jag mer erfarenhet och kan börjar pĂ„ rĂ€tt fot förhoppningsvis utan panikattacker och sĂ„nt. Nu kommer inte allt att kĂ€nnas övermĂ€ktigt och lĂ€skigt. Jag Ă€r redo nu sĂ„ tagning tvĂ„ pĂ„ ett nytt stĂ€djobb. Jag Ă€r lite mer fit for fight som man sĂ€ger. 💕

I got This. 💕

Gillar

Kommentarer