Estlandresan utvärdering

Estland utvärderning

De som bor i Estland kan inte köra bil. Kör som dårar i städer och bara vill fram osv.
Folket i Estland är respektlösa och kan inte köa.
En vuxen kvinna TRÄNGDE sig i kön och ”såg” mig inte. Deras kö system är inte en rak och fin kö utan helt sne och hullere buller typ. Inte är den rak och fin i alla fall.

Vi satt och väntade på en banan i Cityjungel golf i Tallinn.
På stolarna bredvid banan 3 areselhål frågar inte om vi var på tur utan går bara direkt till bana och tränger sig fast vi hade VÄNTAT på vår tur.
Vi pallade inte ta konflikten och de var alkoholpåverkade också, så vi gick bara till nästa istället.
EN KVINNA LA SIN VÄSKA PÅ MIN GOLFBOLL SOM LÅG PÅ EN STOL! SÅ JAG VAR TVUNGEN ATT LYFTA PÅ HENNES VÄSKA FÖR ATT TA MIN BOLL.

1. I Sverige hade vi frågat. Är det okej om min väska ligger på stolen också?
2. VI RÖR INTE ANDRAS SAKER, jag rörde inte hennes väska frivilligt.
Det är typ respektlöst att röra andras saker, men eftersom att min golfboll LÅG under väskan så blev jag tvungen att lyfta på väskan.
Vi är trevliga, respektfulla och vänliga i Sverige. Var stolt över att vara svensk och vårat land. Jag ogillar respektlösheten i Estland. Deras oförmåga till att köa osv.


Vi kommer inte att sakna befolkningen, trafiken eller respektlösheten. Egoismen.

Utöver det så är landet delvis fint. Vi såg minst 3 stycken fina vattenfall. Det finns mycket skog. Så fint men ändå delar av Sovjet och fula tråkiga betonghus. Tallinn är en bra shoppingstad som jag vill återvända till minst en gång med mera pengar. Narva och Tallinn hade intressant historia. Matpriserna i affärerna var liknande som hemma. Men billigare kläder, äta ute och billiga hotell.
Har du inte varit i Estland så är det värt att besöka i alla fall. Man får skapa sin egen uppfattning, men bli inte förvånad om folk tränger sig och inte flyttar på sig i trånga utrymmen.


Relationskris resan.
Resan fick en dålig start med pass krångel. Venaflaxin detox. Ilska, ilska, pms ilska, irritation och aggressivitet. Under nästan två år som vi har hängt har vi aldrig krigat så mycket.
Vi har aldrig innan skrikit på varandra, varit så ilskna och förbannade på varandra som på den här resan. Jag hade never ending aggressiv irritation. Det har varit en relation krigs resa med bra stunder.
Vi har varit så långt från det bra reseparet som vi brukar vara. Så för oss som två personer i ett förhållande var resan nästan katastrof.
Jag skulle ha börjat med steralin tidigare, för min pms irritation och ilska gick inte att kontrollera. Vi brukar lösa det mesta och det är fred nu. Vi vet att shit bara är tillfälligt och går över.
Vi har en sån bra relation i grunden att en sån här händelse brukar inte spela så stor roll. Nu var det vissligen långdragen och stor krig osv. Men vi vet vart vi har varandra och det är ingen relationskris längre. Shit happens.

Jag och min kille har bara hängt i två år nu i vår, men det känns som om vi har känt varandra en evighet.
Jag tror att vi känner varandra väldigt bra och har en djup fin relation för att inte ha varit tillsammans så länge.
Men sen bor vi tillsammans i min etta på 39 kvm, så vi har väl inte så mycket val förutom att lära känna varandra på djupet.
I hel helt så har vi en rolig, fridfull relation och vi burkar förstå varandra bra annars. Så vi tänker skita i kaoset på resan och köra vidare på vår bra banan.


Gillar

Kommentarer