Du kan aldrig få tillbaka ditt barn

Jag har tänkt att skriva det här länge men det har inte blivit av förrän nu.

Jag jobbar som sagt på förskolan. En morgon kom en söt 2-3 årig flickan fram till mig och sa:

-Jag fick åka i framsätet!!

Va kul, i din barnstol?

Nä bara i framsätet polisen kom inte.

Mamman har alltså berätta för flickan att hon egentligen inte får sitta i framsätet och det är illa om polisen kommer.

2-3år, knappt 1 meter. Längdgränsen för airbag i passagerarsäter är 1,40. Mycket mer vikt och längd än den lilla flickan!! Det värsta är inte om polisen kommer. Utan om dom krockar och airbagen slår ut. Flickan kommer att sluta som en blodfläck!! Plus att småbarn ska sitta i sin bilbarnstol bakåtvända upp till nästan 4år. Så för det första sitter hon åt fel håll och för det andra skyddas hon inte av något, eller lite av ett bälte som sitter helt tokigt pga. Bristande längd. Om den mamman krockar och airbagen slår ut så ungen blir en blodfläck som hon ALDRIG kan få tillbaka så kommer hon nog att ångra sig ofantligt mycket.

Ungen som är välutvecklad i spåret berättade den här händelsen för mig och en till. Plus att vissa föräldrar glömmer att sätta bälte på barnen eller struntar i det för att dom bara ska köra några minuter igenom ett villa kvarter och förskolan ligger så nära.

STRUNTA ALDRIG I BARNSTOLEN ELLER BILBÄLTET. BARNEN SKA SITTA I EN KORREKT BARNSTOL ÅT RÄTT HÅLL OCH MED BÄLTE. FÖR ATT GE BÄSTA MÖJLIGA SKYDD. Du kan aldrig få tillbaka ditt barn när skadan väl är skedd.

Många föräldrar köper en reflexväst åt barnen nu när det är mörkt ute.

Ha aldrig så brottom att säkerheten bortprioriterings.

Nu i förkylningstider. Jag har fått världens virus i kroppen. Slem, hosta och heshet. För att alla småbarn är där väldigt snoriga och hostiga. DE HOSTAR RAKT UT. LÄR DITT SMÅBARN ATT HODTA MOT GOLVET, VÄGGEN, FÖNSTRET, ARMEN VART SOM HELST BARA INTE DET ÄR RAKT UT ÖVER FUCKING MATBORDET!!!!

Så kul är det inte att få alla era sjuka barns virus. Till slut är all personal Hemma. Är ditt barn sjuk eller har världens slemhosta. Ett barn sa till och med till mig att hen har slem i halsen och att det är jobbigt att andas. Hen borde ha varit hemma och vilat, inte springa omkring på förskolan och smitta personalen och övriga barn. Är ditt barn sjukt stanna hemma med ungen och låt hen vila.

I have spoken. Använd dina hjärnceller om du har några.

Mvh en irriterad virusdrabbad barnskötare.

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Ja det är viktiga ord. Tyvärr så kommer du få massa smittsamma sjukdomar på ditt jobb. Du får använda Munskydd. Dom kommer inte ändra sig du vet !!!. Munskydd som Tandläkarna.
nouw.com/fobibella
Nyponsoppan
Nyponsoppan,