Dom vinner

Dags för ett that's how they get you inlägg.

Jag skulle in på Dollarstore för att köpa duschtvål, schampo och munskölj.

Konsten att gå in i en sån affär och hålla sig till uppdraget. Två gånger kollade jag om jag kunde ta bort något onödigt. Dom lockar med små söta förpackningar, 10 kr, 20 kr. Färg, text och allt möjligt.

Till och med Corona marknadstrick.. anything to get you.

Det blev 180 spänn och tyvärr varsin godis grej till mig och min kille.

Godisindustrin är enorm. Den första ingrediensen som står innehåller produkten mest av. I godis står Socker först, sen olika former av socker, sirap och Andra stärkelse shit. Godis är i princip bara socker. Kolla på innehållet nästa gång och lägg tillbaka påsen. Köper du en godispåsar så vinner godisindustrin och någon tjänar pengar på ditt val.

Godis är inte livsnödvändigt och bör undvikas för kroppen och tändernas skull. Säger Jag som köpte en liten gpdispåse till min kille och en liten kexchoklad påse till mig. Men jag valde en var och inte fyra-fem olika små. Det var den bästa lösningen som jag kunde komma fram till. Ibland måste man köpa något gott. Men det går ju att prioritera och verkligen välja godis med noggrannhet och bara välja en produkt istället för flera olika.

They GoT Me Again. 10 kronors kattleksak, men jag visste att Diesel skulle gilla dom. 3-pack. Plus att jag har råkat dammsuga upp några kattleksaker så jag kände mig lite skyldig. Såklart att Little animals ska få någon ny leksak ibland. <3

Sigge gillar mer mys och närhet. Han leker när han känner för det.

Jag har bokat tvättstugan och ska gå ut med soporna. Annars blir det mest en lugn dag.

Mitt tips nr två.

Varje gång du hatar ditt jobb, eller går hem och år riktigt bitter. Lägg in minst en hundralapp på en fond som så småningom, eller tja efter väldigt många år är ditt fruhetskapital. Aggressivt sparande? Jag hatar att arbete, så jag försöker att spara mig fri-summa? Det gör jag i alla fall, oftast blir det nog på måndagar när ångesten är som värst.

Gillar

Kommentarer