Diesel in och ut

Innehåller affiliate-länkar

Diesel ville ut vid 04 och sen komma in vid 09. Fast vid 09 så fick han stå och jama i en evighet innan jag hörde honom och vaknade. Sigge hörde honom först och satt och tittade mot dörren.


Det är varmt idag men det ska blåsa lite. Jag tänkte försöka springa och sen kämpa med gräsmattan. Jag får ta lite i taget av gräsmattan så känns det inte övermäktigt. :)

Jag är inte ledsen idag, har energi och känner mig lite glad. :) Jag ska koka ägg och sen blir det typ full speed eller slow speed. Hahaha. Jag ska vattna äppelträden också. Värmen ska inte döda träd som vi har betalat för. Men min björk alé och sånt mår lite sämre. Gräset börjar även sen törstigt ut på vissa ställen. Torkan slår hårt mot naturen tyvärr.

På dokumentären som jag såg igår om att jorden 🌏 är överbefolkad så tog dom även upp problemet med sopor och enorma sopberg.

Jag och min kille är duktiga med sopor och sånt i alla fall. Vi tar saker till åyerbruket och jag sopsorterar hemma. :) Det har typ bara blivit jag som går ut med soporna hemma. Men jag gillar att leta efter pantburkar också.

Jag är faktiskt stolt över att jag har lärt min hjärna att inte köpa onödiga saker. Att jag inte lockas så mycket av Rusta, dollarstore och ÖB. Jag brukar intala mig själv att det bara är skärp därinne eller onödiga prylar som blir skräp sen. Engångssaker och annat som bara är slöseri med pengar. Jag sparar både pengar, sopor och miljön på att inte gå in där. :) Det är innerst inne nog mest pengarna som jag vill spara. Men då är det bara en positiv påföljd att miljön slipper ta små smällar av onödig konsumtion.

Jag är stolt över att jag inte faller för rea och köper kläder till höger och vänster. Jag kan köpa kläder när vi reser ibland. Sist blev det ett medvetet val och bara varsin t-shirt. Det är härligt ändå att det går att lära sig att prioritera sina inköp. Och att värdera det som man köper högre.

Jag och min kille bor smått och jag vill i alla fall tro att vi inte gör den värsta miljöpåverkan även om vi kör mycket bil. Någon gång ska jag ta tag i att vi ska äta mer vegetariskt också. 💕

Jag har aldrig tänkt på det förut att det går att kontrollera mycket av sina köpval. Kläder, varor, mat typ allt går att ändra om till medvetna val. 💕

Det bästa som jag har gjort för miljön är nog att minska min kläderförbrukning och mitt inköp av onödiga varor.

Jag och förhoppningsvis min kille med är nöjda med våra gardiner hemma. Jag vill inte köpa nya i alla fall och då sparar vi pengar. :) Visst det är kul med förändring men är vi båda nöjda så är vi. Vi ska inte köpa en ny matta på en evighet heller för Sigge spyr på den ibland. Det är så mycket små fläckar på den. Hahaha. Men härute i stugan är Sigge jättebra med maten och stress äter inte. :) 💕

Jag har en dålig tendens att ta ut min frustration på andra. Men därför är jag jätteglad att det flyter på med min träning. En mindre sak att vara frustrerad över i livet. So happy about my work out. 💕

Ha en bra dag så hörs vi senare!! ☀

Gillar