Diesel cat e inne

Innehåller affiliate-länkar

Diesel låg på verandan klockan var 19.57. Så jag stängde dörren. Han får lyssna so now he Will get tidig kvällstraff. Han försökte små flörta sig ut. But no no.

Gillar att Sigge tass fyade Diesel imorse när han kom in. Sigge hörde ju hur många gånger som jag ropade osv.

Sigge be like :

. "Bitch you be out all night while I be lying here waitin. I ough't to smack you back to the middle ages!" - my boyfriend wrote.

Diesel accepterade läget ganska fort. Han är både eftertrött, kelig och var hungrig på blötmat. 😀 Han är nöjd att vara inne. Han sover nog betydligt mycket mer avslappnat här inne än på verandan.


Jag släpper ut honom imorgon, halv tidigt i alla fall. Det beror på när min kropp vill att jag ska morgon kissa.

Det är någon konstig sak på antidepressiva. Att alltid morgonkissa hur mycket jag än kissar på kvällen och unna jag går och lägger mig. Plus att kroppen ska morgonpissa just på samma tid med.

Min morgon piss enligt kroppen brukar nuförtiden vara runt klockan 06.

Här följer min medicinska update:

Detox Venaflaxin 3 tabletter 33, 7? mg äsch. Gått typ 2 veckor sedan jag slutade med dom nu.

Utsättningsymptomen den här gången: nattsvettngar, värmevallningar och trött kropp när jag stod upp och gjorde saker.

Ilska så mycket illska och aggression. Aggeretion på svenska. Hm hur stavas det? Trots att det inte krockade med pms ilska nu.

Tjafs och bråk med min kille. Hur kan det vara så mycket ilska i din kropp? Hur kan du bli irriterad på allt?

Vi har gjort fred, pratat och kommit fram till att vi måste kommunicera bättre. Försöka att förstå varandra mer.

Och ja mitt huvud har fix idéer och typ tvångstankar. Ritualer och vanor. Saker ska vara på ett vis sätt sometimes. Ibland bryr jag mig inte, ibland ska saker vara som det ska var. Det är inte helb katastrof jag orkar bara inte jobba med det. Lite ocd och andra konstiga saker i mitt huvud.

Oh just det. Det här är min mellan detox. För det har aldrig gått så fort för min borderline att styra över mig. Det brukar ta några veckor. Men min oroliga, ängsliga borderline om på en gång. Ångest om det mesta, har KRAFTIGA ÅNGESTATTACKER NÄR DEN VÄL KOMMER. INGEN LINDRIG ÅNGEST. Riktigt Ka-boom Depp ångest. Borderline dåligt självförtroende. I'm not good enough. Han kommer att tröttna på mig osv. Verkligen all borderline kom på en gång typ. Och kaos dagar.

Jag vänder på fem kronor vid borderline. Vänder på mynt, vänder blad. Call it whatever you want.Oh I like this. 10 minuter senare. Jag hatar att cykla, fy vad jobbigt det är. Värme, dumma sadel osv.

Det var längesen mitt huvud flippade åsikter och vände på mynten så fort. Typ tio gånger per dag. Hela tiden. Jag fattar inte hur terapi skulle hjälpa för min borderline och ångest är så grov utan medicin.

Jag kan vara medveten om saker. Det här är bara borderline, bara borderline (tankarna snurrar) baam borderline action. I can't stop it. Jag kan verkligen inte hantera mina tankar och känslor utan medicin.

Det värsta var när jag insåg att jag gjorde som min mamma. (Dåliga sidan av henne) Säger jag det här så är jag precis som min mamma. Så här brukade mamma bete sig myt pappa. Nu gör jag samma sak. Nu säger jag samma sak osv.

Jag kan känna igen beteenden och vet. Remainders i huvudet som hittat roten och upplyser mig om varifrån vissa saker och beteenden kommer. Men jag kan ändå inte kontrollera det. Jag kan verkligen inte. Min ångest går inte över utan medicin som motverkar ångest dippar och attacker.

Väldigt mycket förlåt till min kille och nu vet han lite mer av vad som hände på vår cykelutflykt och på senaste tiden. 💕

Vi har kommit fram till date night. Att en av oss får välja någon aktivitet t.ex. Filmkväll och go fika eller något. Någon romantisk överraskning och planera kvällen. 💕 Fruktsallad eller lite nyttiga saker finns ju också.

Badminton eller något som man vill göra med sin partner. 💕 Vi är tillsammans mycket men har för lite mystid. So date night är vår nya plan. 😀

Så vad är planen nu?

Svagaste dosen setralin för anti aggression och ilska. En halv tablett. Typ 25 mg blir det nog. Dag 3 på setralin. 😀

Biverkningar so far. Lite ont i huvudet och en magknip attack. Jag lyckades krasch bajsa 💩 bort den värsta magknipen i förrgår. Hahha.

Är man inte rädd om sin mage och tarmar unna så är man det när man har känt antidepressiva biverkningar i mage och tarmarna. Snacka om att det finns hemska magknip. Jag lider med den som har mage och tarmbesvär fy sjutton vad det kan göra ont. Ta hand om din mage. 💕

Så en svag setralinkur mot ilska besvär och pms. 😀 Jag har gamla setralin tabletter kvar. Jag kör på det ett tag Innan jag orkar ta tag i att byta vårdcentral och läkar osv.

Min kille kommer hem imorgon kväll. 💕 Det är lite småkallt inatt så det blir den tjocka filten över täcket. 😀

Godnatt från oss 💕

Gillar

Kommentarer