Didn't make it

Två - tre dagar av tårar och ångest över livet och nya jobbet. När några få ord kan skrämma mig. Jag tackade nej till jobbet. Det var lite detaljer som var skrämmande och nya. Jag blev rädd, så otroligt rädd.


När ångesten och OCD n vann. Och tröttheten och ångest monstret vann. Det positiva är att jag har jobb de kommande två dagarna på förskolan. 😀 Jag har lite jobb i alla fall.

Jag vet att jag inte kan hantera nya saker. Det kändes som om det var enormt mycket krav också från det nya jobbet. DET SKA LUKTA NYSTÄDAT när man går därifrån. Det är som förut när jag städade och hon skulle kolla i rummet efteråt. Och då hade jag missat en liten fläck på garderoben. Städjobb känns nog ännu mer som ett slavarbete för det är bara rika som har råd med städare. Rika lyxiga villor och där städar de som är lite underklass.

Det är därför jag skulle vilja starta ett städföretag för alla. Där jag kommer vid behov och till ett rimligt pris så alla oavsett samhällsklass har råd. För jag tycker att alla ska ha möjligheten att ha det välstädat. Problemet var nog marknadsföringen för jag tror att efterfrågan finns.

Gillar