Depp-dag?

Sigge tycker att vi är sega på att servera kvällsmaten. Hehe.

Ångest och mycket tankar idag. Irriterad, nere, små deppig, arg, irriterad och allmänt trött på livet idag.

Jag och min kille ska äta en stor frys pizza och sen kolla på film.

Jag ska duscha sönder hela min mensfitta också. Ni vet när man bara vill slippa mensen? Oh well värsta floden har gett sig nu i alla fall.

Spanien öppnar för turister but we are broke as fuck. Så dröm vidare. 2020 är inställd så vi skjuter fram alla utlandsresor till nästa år.

Jag är bara trött på allt idag.

Ibland försöker jag hitta inspiration och amazing livs poppa de stories i böcker. Men jag hittar nog mer på Youtube? Jag har för få vänner som mår bra. Som är glada på livet, när livet går bra osv. Som har roliga saker att dela med sig av. Sure nu är jag väl en Depp vän själv men som om någon brukar höra av sig.

Hahaha ärligt bjöd in 2 vänner med kort varsel till vårat lilla firande i torsdags. Dom valde att banga när klockan var för nära bolibobompa. Klockan var för mycket. Men just efter klagande efteråt om att deras ledighet på klämdag en var icke existerande. Hahaha jag har ju saknat mina klagande vänner sååå mycket. Not.

Jag letar för lite efter nya vänner. Men det tar energi det med. Jag vill mest få ordning på jobbet och inkomsten.

Och komma bort från den negativa klago världen där synen på livet enbart är deprimerad, mörkt och svart. Jag har en dålig dag idag.

Min kompis sa det att jag behöver ett jobb där jag kan få utlopp för min energi och mina rörelse behov. Som finns där när jag mår bra.

Yeah. What to do about Jobs, friends and money.

JUST nu är svaret pizza och kanske att bajsa. 💩

Hoppas att ni har en bättre dag än mig. Må gött och ät något sött?

Dagens positiva? Våra växter lever och min psoriasis blir långsamt mindre röd.

Kram 💕

Gillar