Dagens bästa

Innehåller affiliate-länkar

Jag har sparat pengar för jag trodde att jag köpte surf en gång till för 350 kr så min telefonräkning skulle bli 450kr. Men tydligen så köpte jag aldrig den surfen!!! :-)

Min telefonräkning är då bara 99kr. Fett glad!! Jag ska betala den direkt. Jag som var bombis på en dyr telefonräkning. Så det var en positiv överraskning!! :)


Mensen kom ✅ Lite tidig men den kom. Så nu borde inte hormoner krångla med ett städjobb som jag har fått!! Jag ringde till städjobbet som jag väntade besked på och då blev jag inbokad på introduktion nu på fredag direkt!! 💕

Jag har fått mitt efterlängtade städjobb som jag ska sköta!! 💕 Jag ska ringa och tacka nej till assistent jobbet som jag också har fått och gå all in på städjobbet.

Jag har peppat och försökt att hjärntvätta mitt huvud. Positive thinking. Jag kan städa och är bra på det. Fysiskt ansträngande och svettigt men utöver det så ska det flyta på.

Nu jävlar ska jobbet skötas och lönerna komma in!!💕 Hejja mig!! 💕

Dags att städa badrummet innan tvätt tiden börjar klockan tre!! :)

Mitt vänstra öra 👂 vill inte sluta klia. Hörselgångseksem som återkommer. 😡 Fett irriterande. Jag ska snart trycka in typ alovera gel för det är det enda som hjälper långvarigt ibland.

Jag fick städjobbet och ska skriva på papper på fredag!!!! 💕 💕 💕 💕

Överraskande billig telefonfaktura. ✅ Så jag har swisha små summor av skulden till min kille. :) Jag ska kämpa för att betala av den nu när jag väl har ett jobb. 💕

Diesel cat undersöker badrummet. 💕

Gillar