City Jungle Golf Tallinn

Vi tänkte dra dit imorgon men Google maps sa att det var öppet. 😀 Det blev ändå så mörkt och kallt ute så vi drog in till Tallinn. 😀

Det kostade en hundralapp var en det var okej. 😀

Coola lampor.

Tre kvinnor trängdes sig fast vi hade suttit på stolarna och väntat på att banan skulle bli ledig. Vi orkade inte säga till. I Sverige skulle man ha frågat. 😡 Folk och kö. Här är det bara jag ska fram. Min tur. Som om man kan ta hänsyn till någon annan. Jag ogillar den här kulturen.


En mormor med två barn tog en evighet på sig vid ett hål. 3 alkoliserade kvinnor drygade sig.

MIN GOLFBOLL OCH KLUBBA LÅG PÅ STOLEN. HON LA SIN VÄSKA PÅ MIN GOLFBOLL SÅ JAG BLEV TVUNGEN ATT LYFTA PÅ VÄSKAN!! Det gick liksom inte att putta lilla golfbollen åt sidan??!! Jag hade blivit arg om en främling hade rört min handväska. Men jag hade inget val NÄR HON STÄLLDE DEN PÅ MIN BOLL.

Egoist kultur. Min kille säger att det är nära Ryssland. Ryssland egoististen i folk kommer fram eller något. Men ja det bort korkade respektlösa personer i det här landet.

Dom kan inte koka ägg på hotell. Äggen var kokta så länge att ägggulan var grön.

EN ANNAN FAMILJ HADE ETT TYP FAMILJEMÖTE VID ETT HÅL NÄR DOM VAR KLARA ELLER NÄSTAN KLARA. Det är flera i kö, dom kan väl ha sina långa diskussioner någonstans???!!! OH RIGHT NEJ FÖR I DET HÄR LANDET TAR MAN INTE HÄNSYN TILL ANDRA OCH STÅR OCH DISKUTERAR OVESÄNTLIGT SKIT.

Jag har aldrig varit med om så respektlösa människor. Inte ens en golfboll får respekt på en stol. I Sverige skulle man till och med frågat om det var mina golfsaker. Eller sagt är det okej om jag lägger min väska här också.

Jag får ryck på respektlöshet och bristen på respekt för saker eller människor. 😡 Det är som Tallinn zoo. Små burar galler. Fylleceller för djuren. Det ser hemskt ut. Jag tänker sjutton inte åka dit och stötta fängelseceller för djuren. Plz stäng ner fängelse zoo et. 😡

Sverige må vara mord, skott, bråk, kris i skolan, samhället och sånt. Men nog sjutton har vi vanligt folkvett. Flyttar på oss när någon vill förbi. Sverige har en trevlig grund mänsklighet. Grund kultur. Snälla mot människor. Jag vette sjutton vad Estland befolkningen är för egoister. 😡 Vi ska vara stolta över Sverige ibland. 💕

Golfbollen träffade hålet till slut och då spelade snubben på trummorna. 😀

När jag och Sigge har fighter. Fy sjutton när han var såhär mot mig. Våra konflikter ibland.

Han hade tagit en plastbit skräp i munnen för ett tag sedan och sen började han göra så här. Min envisa rackare som inte ville släppa den.

Han bet, väste och gick all in på att försvara sin plastpåse skräp som han tuggade på. Men jag känner honom nu så jag tog mattången och redskap till slut så tappade han den och sprang iväg. Allt skäp hamnar i papperskorgen nu för Sigges konstiga idé. Han får inte äta skräp. 😡 Men det var nog en engångshändelse.

Men jag tar skohorn och sånt. Fast nu har han en grundläggande trygghet för mig. 😀

I stugan när vi hade kriget om fästingen på kinden höll jag i huvudet mot marken och till slut så blev han lugn och förstod att jag ville ta bort den stora kind fästingen. Han litar på mig och börjar förstå mig mer. 😎 :-)

Det är så kul att jag får bära Sigge lite och att verkligen kunna se hur hans trygghet för mig växer. Han brukar sprattla och vilja ner ibland så då släpper jag honom.

Och vi har policyn att vill han gå så får han gå. För han hatar om man följer efter och fångar honom osv. Så man kan busa eller ta honom till sängen för att kela men vill han gå sen så får han gå.

Min plutt är verkligen en frigående höna hemma, han bestämmer helst själv vad han ska göra. 💕

Han är så trygg och nästan en vanlig stabil katt nu. Min fina plutt har lärt sig att slappna av. 💕

Så den här vildkatten på bilden är inte Sigge längre. 😀 😎 💕

Vi fick ingen hole i one. Vissa hål var svåra. En rolig och prisvärd upplevelse. Man ska gå dit när det e lite folk dock.

Vi åt glass efteråt. Fett gott :-) Estland kan verkligen det här med glass. 😀 😎

Imorgon ska vi gå runt i Tallinn sen. Storstad. Mäktig och coola hus. Cirka 450 000 invånare. Riktig modern storstadskänsla. 😀

Snyggt parkeringsgarage. Vi hittade ett parkeringshus precis under golfen så det kostade oss 100 kr att parkera där tyvärr. Men vi ville inte krångla med tanke på hur dom kör osv.

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Nice berättelse om Sigge och Tigern 😋
nouw.com/fobibella
Nyponsoppan
Nyponsoppan,
Ja Sigge börjar bli psykisk stabil och en vanlig katt. Det kommer att ta ett tag för mig att smälta det. Men väldigt positivt. 😀
nouw.com/nyponsoppan
Fobibella
Fobibella,
Hela sverige pratar om Raketerna nu och hur det påverkar Husdjuren. Hu är det för Sigge och Diesel ??!!
nouw.com/fobibella
Nyponsoppan
Nyponsoppan,
Sigge brukar strunta i det. Diesel är nog lite rädd men han kan gå till Sigge. 😀 Vi ringde min killes syster och hon sa att pappa hade varit där och städat lägenheten och kunde ta hand om katterna hela tiden när vi är borta. Det går nog bra. 😀 Diesel vänjer sig. Brandvarnaren är nog värre. Diesel kanske till och med är lite nyfiken att titta på raketer på himlen från fönstret.
nouw.com/nyponsoppan
Fobibella
Fobibella,
Sigge kanske har problem med Hörslen då. Min katt lyfte hövvet på helspänn när han hördek raftiga smällarna ute. Han undrar ju vad fan som händer liksom. Jag läser om Hästar och kossor och hundar och katter som blir vettskrämda av dessa Raketerna.
nouw.com/fobibella
Nyponsoppan
Nyponsoppan,
Ah Sigge har inte bästa hörseln och bryr sig inte om så mycket. Diesel var nog rädd. Han hatar brandvarnaren så han lär nog vara rädd för fyrverkerier också
nouw.com/nyponsoppan