Break ups

Man är korkad när man är ung. Det säger alla och ja man är typ naiv och sånt. Alla gånger som jag gav mitt ex flera chanser än han förtjänade. Och alla gånger som jag trodde på hans ord och löften om förändring. Man ska gå mera efter handlingar är alla ord som kan komma ur ens mun.

They takin' about you boy. But you're still the same.

Vet ni vad som jag tycker är värst? Och är fett bitter på. Att jag har fått reda på att mitt ex festar med mina kompisar. Och att dom kom på någon hemmafest hos honom.

En sak är att min krogen galna kompis går ut med mitt öl drickande ex det kan jag har överseende för. Men hemmafest känns too far särskilt när min så kallade nära kompis inte sa något till mig om det. Eller frågade om det var okej. Och sen kunde hon inte komma på min fest.

Just att det känns som om hon börjar komma mitt ex närmare än mig. Det är bara så bittert och ful stil att inte fråga mig innan eller något.

DOM SÄGER ATT MAN SKA VARA MED DOM SOM HAR TID FÖR EN I SITT LIV. UPPENBARLIGEN SÅ ÄR JAG INTE EN AV DOM. HON HAR MER TID FÖR MITT EX ÄN MIG. Hon har en kille så dom kommer inte att ligga. Men annars skulle det inte förvåna mig. Hon är en sån som vill känna sig bättre än andra. Usch bara så bitter och sur på henne. She better have a famn good explanition sen om hon har tid att träffas någon gång i år... Så jävla dålig stil tycker jag.

Fan ta honom. Jag är så glad att jag lyckades slita mig från honom helt. Att osäkra och fega jag lyckades komma ifrån mitt ex till slut. Är du med en halv bra kille, ge inte killen för många chanser det är inte värt det.

Det här med borderline och relationer. I don't do break ups. När varje ord känns som en kniv i själen, stabbed in the heart.

Alla tårar jag har gråtit på hallgolvet efter att någon upptäckte jag den sanna jag. Borderline sidan att allt inte alltid är solsken. Att humöret kan svacka.

Alla gånger jag har sagt till min själv att jag aldrig mer ska date a och träffa en kille för det är inte värt smärtan när man blir lämnad.

Jag hittar inte rätt ord för hur ofantligt ont det har gjort att bli lämnad med ett borderline huvud och en kropp med för mycket känslor.

Hur alla organ vrider sig inombords och det gör så ont att man hellre vill dö och försvinna än att befinna sig i den förkrossade situationen. Den här bilden är för alla hemska break up och alla gånger som jag har blivit lämnad.

Fy fan vad ont det kan göra när ett hjärta går i tusen bitar. Kärlek kan vara något underbart men samtidigt förkrossande hemskt.

Stay strong alla som går igenom break ups för på något sätt ett tag senare så satt jag där vid tinder igen och träffade killen som jag är med nu. 💕

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Du är DJUUP i kväll Soppan 😊
nouw.com/fobibella
Nyponsoppan
Nyponsoppan,