Balettskor

Ikväll blev det en tripp till Uppsala och Decathlon. Jag har köpt balettskor till min balettkurs. :-) Jag ser faktiskt fram emot den! På söndag är den andra gången som jag går på kursen. :-)

Det bästa med att vara vuxen är att det går alla olika sorters personer i gruppen. Allt ifrån pensionärer, till olika kroppsbyggnad och olika erfarna. En sa att hon inte hade dansat balett på 17år. Jag är väl också där någonstans. Jag har inte dansat balett sen jag var 7-8år.

Det är en rolig nybörjarkurs och vi har en bra lärare. :-)

Little animals fick mat en aning sent, men dom verkade nöjda ändå.

Min kille tittar på en serie i köket och moffar chips. Diesel som är noggrann med rutinerna hänger med mig och tycker att min kille också ska hitta till sängen. Diesel har varit tok busig hela dagen. Så mycket energi! :-) Sigge är också busig ibland, men inte lika ofta. Han e mest nöjd med kel och mat. Gammelgäddan är trots allt tio år, medans Diesel bara e 3-5år.

Imorgon blir det jobb. Min kropp är utvilad nu och jag har återfått min energi. I måndags var det så illa att huvud knappt orkade hålla sig fokuserad. Det var jobbigt att stå upp. Jag har aldrig varit med om att min kropp har varit så slutkörd förut. Nu är det bara en torsdag och fredag kvar på veckan så det borde gå bra! <3

Storlek 35 blev det. Hehe. Minifötter. Men en prislapp på 129kr e okej.

Jag har inte saknat mörkret, det hann bli mörkt på vägen hem. Jag längtar till julen. Fett mysigt! Gott med julmust och pepparkakor. Pepparkaksdeg också. Mysigt med julpynt och ljusstakar! För min del kan vi nog hoppa direkt till december månad och slippa mörka tiden innan. Det är så tråkigt att det inte går att vara ute sent på kvällen utan att märket kommer längre. Undra om det kommer snö i år.

Det är första september idag i alla fall. Fonderna har äntligen börjat gå upp lite. Swedbank ny teknik har bara kämpat med att återhämta sig i år. Nu är vi snart tillbaka på samma nivå som vi var på i början av året. Jag längtar till flera löner så jag kan sätta lite mer pengar på nya fonder än några hundralappar.

Godnatt på er! <3

Gillar