Away town

Min kille ringde precis när jag upptäckte att jag inte kom in på steam för att spela city of skylines. Men jag fick lösenordet och har spelat spelet ett tag. Jag har byggt en stad som heter Away town.

Little animals har ätit både råa grytbitar och sin vanliga kvällsmat. Grytbitarna gick verkligen hem. Diesel har tittat upp i sängen hos mig men hoppade ner och jamade efter min kille. Han har tittat i dörren och väntar och väntar. Han vill inte sova uppe i sängen för att alla i hushållet är inte hemma. Han saknar min pojkvän.

Little animals har busat och hängt på balkongen :-) Båda har varit keliga och vakna sen jag kom hem. :-D Nu är det kväller. Diesel börjar bli väldigt förtvivlad över att min kille inte kommer in genom dörren. På måndag nästa vecka kommer pappa hem Diesel. Han e på semester med en vandrare. Hehe.

Jag har haft för mycket tid att titta på serier och spela dataspel. Imorgon efter jobbet är planen att springa och sen ta ett långt bad.

Away town är dedikerad till min kille som e på en vandringsresa. :-) Just för att han e away. Hehe.

Jag har faktiskt tänkt efter lite när jag har byggt staden och inte haft för bråttom. Så jag har byggt en fin promenadsträcka för invånarna längst hela stranden! :-)

Och en fin park runt sjukhuset! :-) Jag fortsätter på staden en annan dag, nu måste jag sova.

Godnatt från mig, sigge och Diesel. <3

Gillar