Åsiktskatten

Sigge lämnade två små bajskorvar på golvet. Åsikten som lämnades måste man alltid gissa sig till. Men jag tror att han sa att han saknade oss och tyckte att det var tråkigt att vara ensam ute i stugan två heldagar nästan. För jag och min kille var borta nästan hela lördagen och söndagen. Diesel går ute och e fine men Sigge är mer sällskapssjuk och sånt. Så det var nog en liten bitter åsikt om ensamhet. Sigge är en åsikysfull gammel gädda. Men nu vet vi att vi inte åker bort två dagar på rad. :)

Sigge hittadd något intressant i gräset.

Diesel är ett vanedjur och jag har tydligen gett honom vanan att få gå ut vid 05 på morgonen numera. Så gissa vem som sa godmorgon vid 05 och bad om att få gå ut? MR Diesel cat himself.

Men nu ska det vara 30 grader extrem värme i typ tio dagar så för att han inte ska smälta sönder helt så är det nog bra för honom att gå ut på svala morgonen.

Jag och min kille sa det att vi hade en hanterbar Värmebölja i Tyskland runt 25-30 grader. Nu är det ju upp till 40 grader på vissa håll!!! Vet ni hur ofantligt varma asfaltsstäder blir??!!! Asfalt som steker värmen, hus som stoppar vinden, varma avgaser och för lite skog och skugga på torg och i städer. Det är hemskt!! Jag tycker synd om dom i Paris och i stora asfaltsstäder, fy sjutton jag skulle smälta sönder.

Jag vattnar våra fruktträd varje dag så dom överlever den här värmeböljan. 💕

Jag skulle upp tidigt och ut och springa när det är svalt. Close enough för det är innan klockan tolv? Aja idag skulle det vara svalare än kommande dagar i alla fall. Godmorgon på er 💕

Gillar