Är det något?

Är det något som gör det svårt för dig att få jobb /att söka jobb? - arbetsförmedlingens fråga.

Absolut inte. Bara hela min existens, mitt huvud, mina tankar, min lilla kropp som inte kan jobba med stora fysiska starka jobb. Bara hela mitt liv sådär.... Men nej absolut inga svårigheter alls.....

Sökt jobb igen då....

Det är väl tur att jag är på antidepressiva så jag inte får levnadsångest som säger att det är enklare att dö än att få ett hållbart jobb? Det är väl tur att jag är på antidepressiva så jag inte totalt gråter sönder eller går ner mig?

Jag lyckades spara ihop en fin summa när jag bodde hemma. Den lever jag för, i min bostad... Tydligen så är inget med mig långsiktigt???

Inte fan var jag beredd på arbetslivet??!!! Att man skulle behöva kämpa hela livet??!!! Att summan för att bli ekonomiskt oberoende ligger inte vid ynka hundratusen utan vid miljoner???!!!! Inte fan var jag beredd på att arbetslivet är så här??!!!

Nej inte ens en smula beredd för det riktiga livet. Men sen planerade jag aldrig att leva... Jag planerade inte att bli gammal. Jag planerade inte att finnas kvar vid 27 års ålder.

Jag planerade inte att vara en så trasig individ med en miljon rädslor och fobier. Jag planerade inte att bli en person som inte håller ihop alls.

Jag hade ingen jävla aning om vad livet innebar. Det vet jag nu och jag önskar att jag inte visste det. Friheten finns i graven? Livet är såhär nu. Men varför vara en sån trasig individ??!!! Varför så mycket krångel??!!!!

Lever ✅ Sökt jobb ✅ Har en fin inbakad fläta i håret som jag börjar lära mig att tycka om. ✅

Gillar