Ångesten, katten och fnatten

Generellt ångestsymptom? Men inte generell ångest ändå.
Det grova, starka och mäktiga ångesten som uppstår när jag har sömnbrist.
När jag har sovit för lite så kommer det ofantligt mycket ångest.
För nu kan jag inte ha jobbat för mycket, det är andra dagen som jag jobbar bara. Så en del av min djupa ångest kommer när jag har sovit för lite. Plus att ju flera dagar på raken jag jobbar desto värre blir min ångest. Över livet, jag tappar min glädje och allt bli lite mera nattsvart för varje jobbdag som går.

Jag kan överleva att jobba 4-5 dagars veckor men då måste jag ta ångestdämpande Atarax varje dag. Kroppen orkar och det går men huvudet mår inte bra då. Huvudet och ångesten säger emo och jag börjar hata livet igen. Jag tappar typ meningen i livet. Om du kör på en väg och det är en grop. Det går att jobba flera dagar, det går att köra på vägen. Men för varje gång du kör på vägen så blir gropen lite lite större och helt plötsligt är gropen ett stort slukhål.
Ångesten kan gå från nivå 1 till typ 8 på depressions skala. För den är så intensiv att jag inte kan hantera det. Det slutar bara med att jag ligger i sängen eller bara gräver djupare ner i mitt mörka huvud om jag inte tar en ångestdämpade.

Det är som om ångesten är en snöboll och man puttar på den lite varje dag när jag jobbar. Små snöbollar går att hantera men sen rullas den helt plötsligt ner för en backe och blir enorm. Baam det är dör jag börjar jobb krångla, frånvaro och må skit. Det är nedanför backen med den enorma ångestbollen som jag inte tål livet, samhället, pengar och tappar meningen med livet.

Hela din värld kan inte ramla för lite kritik eller ångest? Jo watch me säger borderlinehuvudet. hahahah. Nu är det inte kritik men jo ens värld kan falla samman av ångestattacker.

Så yes idag hemma har jag ångset, svintrött och bara ångest. Det positiva är att istället för att hacka på min kille och bli elak och jobbig mot honom så kom jag till en insikt. En inre insikt och självkännedom som har kommit med åldern (snart 27 år) att jag blir medveten om mina beteenden och lär känna mig själv. Så istället för att bara låta bordeline dåliga beteenden komma fram så vet jag när jag börjar hamna på det spåret och kan stoppa spåret innan genom att bara ta en ångestdämpande. Det är lite skönt att jag börjar lära känna mig själv. T.ex. nu känner jag så här och då kommer jag vanligtvis bete mig på ett visst sätt osv.

Men nu har jag jobbat sista dagen för den här vecka. Planen är sovmorgon och faktisk kanske jump yoump på fredag. Jag har inte varit där trots att det har funnits ett tag nu. Jag kanske förhoppningsvis hittar till löpbandet lite idag annars blir det nog bara att chilla resten av kvällen. Ångesten är redan bättre och typ borta. Så jag kände för att sitta lite vid datorn.

Jag och min kille hade en bajs rusch när vi kom hem. hahhahah Färdigbajsade check! hahah. Gjort rent Sigges ögon och ansikte och busat med little animlas. :-)
Igår gav Sigge oss en aggro bajs utanför lådan, han trodde väl att vi skulle åka iväg på semester igen. Den var kärleksfullt menad, bestämt budskap med kärlek bakom. "GE FAN I ATT LÄMNA MIG!!" Eller bara ni drog iväg och var borta för länge. Igår jobbade både jag och min kille och vi kom inte hem förrän klockan sex så jag tror att Sigge var uttråkad och lite orolig. Plus att vi båda brukar inte försvinna samtidigt så då blev han nog ännu mer fundersam. Jag brukar vara hemma och plöstligt försvann vid båda en hel dag. Han blir nog lätt lite uppstressad. Och sen så hade han nog tråkigt också, men Diesel sov och var inte arga på oss. Så idag har Sigge fått extra bus och uppmärksamhet. Så idag borde han inte bitterbajsa. :)

Det var den senaste uppdateringen från nyponsoppans liv. heheh <3 POÄNG TILL MIG SOM HAR JOBBAT TVÅ DAGAR NU!! OCH POÄNG TILL ALLA SOM HAR JOBBAT IDAG!!!! <3
Ha en bra kväll!!! <3

Gillar