Ångestdag

Piss dag full med ångest, lite tårar ångest och ångest. Tankarna bara snurrar idag. :-( Jag ska äta och sova.

Det verkar gå bra för min kille på sitt nya jobb i alla fall.

Om jag känner mig bättre imorgon så ska jag gå på en promenad eller något. Tagit bort en fästing på Diesel idag. Jag vet inte vad jag ska skriva när tankarna bara snurrar. Så mycket tankar om allt och ingen ordning alls i huvudet. Jobb, pengar, framtid, pengar och den eviga jakten på pengar. Lycka till med det vuxna jobb livet som jag alltid strular till det.

Månadens lön 1400 Great. Så min kille tar hyran den här månaden. Jag e sämst på att jobba och sämst på allt.

Godnatt eller något. Jag hoppas på en bättre dag imorgon.

Nej det hjälper inte att gå ut och komma bort från sängen. Jag har varit ute idag, jag har gjort saker. Jag har suttit på studsmattan mycket idag där har jag någorlunda bra mottagning 📶 internet. Jag vet inte vad som hjälper när mitt huvud är så här. Jag har lagt en stor bajs. Jag har ätit, jag har druckit vatten. Jag har tagit mulitvitamin. Don't know what to do anymore.

DET ENDA BRA som jag har lärt mig av att leva på minimum är att man inte behöver handla saker hela tiden. Sure jag kommer alltid att gilla Rusta och Dollarstore och små prylar och lite inredning och att köpa små saker. Men jag har lärt mig att det går att överleva utan att kolla i butiker och köpa sånt. Det blir bara lite tråkigare. Men det är inte ett måste att köpa små plock och saker jämt. Nu saknas bara den fina inkomsten så jag kan spara....

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Du borde söka efter Aktivitetsersättning !!!
nouw.com/fobibella
Nyponsoppan
Nyponsoppan,
Jag gillar inte arbetsförmedlingen :/
nouw.com/nyponsoppan
Fobibella
Fobibella,
ok men Det har inte med Arbetsförmedling att göra. Det är ju Försäkringskassan.
nouw.com/fobibella