Ångest monster?

Ångest monster 👾 pms monster livskris 👹 och oror. Call it whatever you want.

Jag oroar mig över

Pengar. Jobb. Framtiden och hur länge mitt jobb krångel ska fortsätta. Varför jag inte tål att jobba heltid. Varför mitt huvud inte håller. Varför jag ångest och depressions kraschar. Tiden går långsamt framåt.

Det finns ingen qvick fix i livet. Mest jobb och pengar kanske. Och varför jag mår dåligt ibland.

Kan inte pms besvären bara försvinna??

Jag läste att dom som har borderline kan lida av mycket svår och långvarig ångest.

Jag är hård mot mig själv, det brukar vara allt eller inget. Antingen har jag bra kondition eller inte. Ibland går det jättebra och på dåliga dagar så tror jag att jag har tappat allt för jag knappt orkar springa 3 km.

Mitt huvud svartmålar allt som går dåligt även om det bara är en dag. Klättrar på ett berg och sen kommer en dålig dag. Baam jag är nere på botten igen. Jag hamnar så sjukt långt ner.

Don't know what to do. Förut brukade inte all min motivation totalkrascha så fort. Det kan gå bra och sen kommer minsta lilla misstaget och huvudet bah nej du suger och är värdelös.

Mitt jobb strul är väl inte helt katastrof den här gången. Nya tag nästa vecka och jag har inte fått sparken än.

Träningsångest, kroppsångest av och till. Jobb ångest alltid pengar ångest livs ångest. Livskris ångest. Everything.

Little miss ångest, that's me.

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Du kanske borde äta lite bättre Mat och sluta med all godis 😊 Du kan testa det kanske påverkar Humörsvägningarna. Du kommer garanterat få bättre Träningsresultat då i alla fall.
nouw.com/fobibella
Nyponsoppan
Nyponsoppan,
Aah. 😀 Bort med sockret.
nouw.com/nyponsoppan
Fobibella
Fobibella,
Jag måste ha Socker för att Fungera å vara Glad Isabelle. Jag kan inte Blogga lr komma in på åt av mina inlägg. Jag har Mailat till Nouw. DOM har la Slutat arbetet nu så dom lär skita i mig då. fan oxå. Alltid strul.
nouw.com/fobibella
Nyponsoppan
Nyponsoppan,
Okej ah. Ja bloggen krånglar ibland. :/
nouw.com/nyponsoppan
Fobibella
Fobibella,
Ja som fan nu den går inte alls ju. Jag måste fråga dig en sak. Står det Reuturn i länken när du ska göra ett blogginlägg ?? . Hur ser texten ut i länken för dig ?
nouw.com/fobibella
Nyponsoppan
Nyponsoppan,
Nä funkar bra för mig.
nouw.com/nyponsoppan
Fobibella
Fobibella,
JO vet men menar om det står det ordet i länken lr inte. Jag har fått för mig att det kan vara felet nämnligen. Men ärl a bara att vänta ut skiten å låta det ta sin tid. Ledsamt å tråkigt.
nouw.com/fobibella