Ångest jag

Ångest jag läste mina städpapper och blev ledsen och rädd. Jag hatar att allt känns jobbigt och så krävande. Jag har tagit en halv ångestdämpande och får kämpa på. I helgen ska jag kämpa med att gå upp tidigt för att undvika en stor smäll på måndag när nya jobbet kör igång. Det är jobbigt att jobba för pengar. Jobbigt att tjäna pengar, eller tja att slita ihop pengarna. Det finns ingen genväg till att bli rik. Så jobba it is tills jag har typ miljonen eller kan leva på mina fonder. Då ska jag vara resa och göra saker som jag älskar. 💕 OH vad jag önskar att det gick att leva och bo gratis också. Jag jobbar på det. Hahaha men det går att minska kostnaderna i alla fall.

Kämpa kämpa. Jag ska försöka att ha en helg med mycket att göra och full fart så jag slipper att tänka på min läskiga och spännande vecka. Ångestdämpande gör mig så trött så nu säger jag godnatt.

Jag hatar allt nytt och läskigt. Jag hatar krav och press. I crash och jag har inte ens börjat jobba än. I suck. Nya tag imorgon det är okej att ha en dålig kväll. Fy sjutton vilken tuff vecka jag kommer att ha framför mig. Tuff för mitt psyke. Men mina böcker säger att enda sättet att växa är att ta sig igenom det läskiga. Enda sättet att ändra vanor är att kämpa igenom det jobbiga. No pain, no gain? Oh right jag glömde lägga upp bilder på vad som hände eg

Gillar