Ångest delux

Jag verkar inte hitta ut idag. Jag känner inte för att träna när jag har jobbat. Det går ändå inge bra. Jag har kropp ångest över att jag inte är lika smal som förut och tycker inte om mig själv i spegeln. Jag tycker inte om när jag inte tränar så mycket som jag egentligen vill om jag skulle känna för det och ha tid för det. Jag tycker inte om mig själv.

Jag vet inte varför jag får så mycket ångest efter jobbet. Jag kan inte koppla av helt för jag är inte helt fri det är två dagar kvar av veckan.

Träna då fast du inte känner för det, tvinga dig själv? I can't... I really can't. Allt känns bara jobbigt just nu.

Jag funderar på att hjälpa katterna och sen ge upp för idag.

Varför tar det så lång tid att tjäna pengar och att jobba ihop pengar och så lång tid för lönen att komma???!! Min lön kommer inte förrän den 27:e. Livet ska inte bara handla om pengar. Men när allt är uppbyggt på jobb och pengar. Såklart att jag längtar till lönen och sånt. Men det känns som om tiden går så långsam. Jag vill att maj månad ska vara över och hej till juni. This sucks.... Ångest och thinker.

Jag är typ aldrig människa när jag jobbar. Och jag vet inte hur jag kan göra det bättre eller göra mig mindre nedstämd.

Dagens hemma positiva. Getingen hittade ut till slut.

Ni vet när man innerst inne vill så mycket? Men inget kommer fram. Då säger dom att man ska göra en plan eller flera planer. Just nu är min plan bara att jobba. För utöver det så kan jag inte förverkliga någon plan i veckorna... Jag har ingen energi för det.

Men lägg dig tidigare så du är piggare i veckan då? That's the thing. I can't. Jag är en kvälls människa. Och även om jag skulle lägga mig tidigare så skulle jag inte somna så. Jag har någon OCD grej att det är emot mina principer att lägga mig tidigt. Men såklart att det blir bakslag på det varje morgon och varje dag. Och på allt så är jag en person som behöver sova typ 10 timmar för att vara på topp.

Jag har kommit fram till att jag har haft OCD och i större delen av mitt liv. Så min hjärna har nog lätt för att gå in på såna spår.

Om jag skulle lägga mig tidigt på kvällen så blir dagen kort. Jag har aldrig fått ordning på det där egentligen. Och jag tänkte på det förut. Hur sjutton tog jag mig till skolan hela högstadiet till klockan 8. Och hur orkade man med det???!!! Allt vad skolan innebar???!!!! Och nu är allt ansträngande eller så är det ansträngande för att man e mer medveten nu i vuxen ålder kanske.

Trött dag och hemma ångest. Nu ska jag hjälpa katterna och skita i allt annat. Alla sysslor som inte är obligatoriska ska jag strunta i. Det finns inget gott att äta hemma. Jag e sugen på allting. :/

Oh vad glad jag är att jag inte bor själv. Jag skulle få ryck på det. Men jag e själv hemma nu men jag ska snarka snart för jag har varit nicka till trött idag. So fuck everything and 😴

Gillar