Ångest

Hur kan ångesten bara ploppa upp från ingenstas? Säkert för att det blev en ändring. Familjen sa att jag inte behövde städa nedervåningen pga. Renovering.

Hur kan ångesten slå till så fort?

Jobbdag 45 avklarad. Städning är inte utmanande eller märkvärdigt längre. Det är bara städning. Now what? När det inte är en utmaning för huvudet längre? Då kommer ångesten eller vad?

Jag tycker inte om mitt huvud. När ska ångestdipparna ta slut?

Jag ska nog egentligen städa på kontoret sista timmen. Men den är en timme och det försvinner tid på att resa dit osv. Och då blir det en ynka 30-40 min. Dom får väl bli arga på mig om jag råkat gjort fel idag. Familjen e nöjd med städningen. Man kan inte alltid göra rätt.

Är det bara jag som tycker att livet är jobbigt om huvudet HELA, HELA TIDEN behöver utmaningar? Imorgon ska jag städa på tre olika ställen. Inte snällt att ge mig en sån dag varv två kontors/företagsstäd. Sure jag har varit där en gång på ställena men ändå.

Kul liv... Städa och stå ut för pengarna nu. Det tar så lång tid att få ihop pengar....

Ångest och livskris idag...

Jag åker nog bara hem istället för till biblioteket som planen var. Jag är mentalt stark, sen nästa dag huvudet be like nope idag kraschar vi. Why??? Jag ska inte gråta på min jobbtröja.

Gillar

Kommentarer