Allt man har?

Allt man har är sig. Själv. Sin jävla kropp och det man ser i spegeln. Litet fult Face. Så jäkla mini litet Face. Ful och liten. Och allt man har när man e ensam är sig själv och sin kropp.

Borderline. I love you I hate you. I wanna know what love is? But at the same time stab you and ditch you. Throw you away far. I don't know IF you care of fit in to my life. Don't know what to do with my life. Livskris 72663794959572838???! Livet med borderline. Känner mig ensam. Kronisk ensam. Ledsen. Ensam. Dålig. Ful. Ensam. Värdelös. Ensam och värdelös. Jag kan hålla inne... Orden jag hatar dig och mina andra ritualer och upprepningar som jag brukade vräka ur mig. But what's the point... When I still feel like shit inside? Sure I can suck it in. Men det hjälper mig inte att bli mindre lost, eller att må bättre. Jag tror att jag egentligen mest har pengar ångest just nu. Pengar och jobb ångest. Great lite. För på något stört sätt så är man någon om. Man har pengar.

Ni vet det här med tålamod? 

Tålamod att vänta på en lön. Tålamod att vänta dag ut och dag in. Tålamod att vänta på jobb och sånt. Man ska ha så mycket tålamod i livet. Jag har lärt mig en sak i alla fall. Att man ska fylla livet och sina dagar med sånt som man tycker om. Men nu e frågan vad sjutton tycker jag om då???!!! Vad vill jag fylla mitt liv med? 

VAD FINNS DET ATT FYLLA SITT LIV MED SOM INTE KOSTAR PENGAR ELLER DRAR EKONOMIN NERÅT???? 

svaret på hund och kanin är nej. För övrigt så drömde jag att min fina Sixten levde. I miss him. Mitt fina charmtroll. 💕 Jag vill ha en till kanin en dag. 

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
DU har inte alls liiitet ansikte. Det har jag däremot som en Ärta !!! 😊 Viktigt att va Ppppsetin det kan ändra en hel dag.
nouw.com/fobibella
Nyponsoppan
Nyponsoppan,
Vi båda har små ansikten kanske.
nouw.com/nyponsoppan