Aldrig heltid

Usch för att jobba heltid. Det är inte värt det. Det är hemskt. Men jag kanske ska pröva någon vecka igen i höst och försöka att inte ta mina ångest tabletter för såklart att allt blir jobbigare när man är svintrött. För det är inte lite trött som man blir av dom. Halvt nicka till trött. Fy sjutton vad jag måste kämpa mot min trötthet vissa dagar. Idag och just nu hatar jag småbarn. Usch vad jobbiga dom kan vara.

Imorgon är sista arbetsdagen innan helgen. Sen är helvetes veckan över och blir det inte så mycket mer jobb i sommar. Men aldrig heltid eller en hel vecka igen.

Så ni kan typ gissa vad jag ska göra nu. Dö i sängen och sova i all framtid eller i alla fall tills imorgon eller när jag vaknar.

Det var så barn idag så jag fick sluta en timme tidigare vilket jag tackar för så trött som jag har varit idag. Jag har varit ärlig och skrivit det till min vikariepool så dom ändrade tiden. 😊 Känner mig ärlig och duktig. Det rörde sig trots allt om en hel timme.

Det gjorde inget att jag glömde mina stövlar. Vi var inte ute idag men det gav min trötthet motsatt effekt. Aja varit duktig och jobbat idag och överlevde dagen vaken med nöd och näppe. Ibland önskar jag att jag drack kaffe. Sova och sen sista jobb dagen på länge.

Adios mina trötta kompanjoner som har jobbat eller pluggat idag? 💕

Gillar