Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Träna - Att träna är bra för att du ska må bra och att din kropp ska få den energi den behöver. Man blir pigg och glad av träning, iallafall jag. Det finns väldigt många olika sätt att träna, hemmaträning, gym osv och det är ju helt upp till dig själv på vilket sätt du vill träna. Men det svåra med träningen är att komma igång, så jag skulle kunna fixa ett inlägg om det ifall ni vill. 
 
Ät och drick - Att äta och dricka är jätteviktigt för att du och din kropp ska må bra. Det räcker med att äta tre stora mål och sedan tre små mellanmål lite då och då. Vatten är också väldigt viktigt och ett plus är ju att det är bra för hyn, så drick ett glas vatten lite då och då och försök att dricka minst en liter per dag. 
 
Naglarna - Olivolja funkar ju till nästan vad som helst, men det är extra bra för naglarna. Smörj in dom morgon och kväll vid nagelbanden och du kommer snart se bra resultat. Oljan mjukar upp nagelbanden vilket gör att naglarna växer fortare. Och vem vill inte ha naturligt långa och fina naglar?  
 

Likes

Comments